Η Παραλία – Νέες Αποκαλύψεις και Σκοτεινά Μυστικά στον β Κύκλο

Η Παραλία – Ο δεύτερος κύκλος της σειράς προμηνύεται εξαιρετικά ενδιαφέρων, καθώς αποκαλύπτει ένα σκοτεινό μυστικό του ήρωα Ρόμπερτ, ανατρέποντας τις ισορροπίες στην πλοκή. Ο ηθοποιός Άντριαν Φρίλινγκ, ο οποίος υποδύεται τον Ρόμπερτ, ανέφερε ότι την περασμένη χρονιά παντρεύτηκε τη Νόνα, και στον νέο κύκλο θα αποκαλυφθεί ένα μυστικό από την εποχή της γερμανικής κατοχής.

Η Παραλία – Νέες Αποκαλύψεις και Σκοτεινά Μυστικά στον β Κύκλο

Ο Άντριαν Φρίλινγκ, σε συνέντευξή του, τόνισε πως η επιστροφή του στα Μάταλα και η επανασύνδεση με τη Νόνα ήταν μια από τις πιο σωστές αποφάσεις της ζωής του. Επίσης, εξέφρασε την επιθυμία του η σχέση του ήρωά του με τη Νόνα να συνεχιστεί. Όταν ρωτήθηκε για το αν ο Ρόμπερτ θα παραμείνει μόνιμα στο νησί, ο ηθοποιός απάντησε αινιγματικά με το “θα δούμε”. Η δραματική σειρά «Η παραλία» επιστρέφει στην ΕΡΤ1 τη νέα σεζόν, παρουσιάζοντας νέες συγκλονιστικές εξελίξεις. Η ιστορία μας μεταφέρει στο 1975, με την Κρήτη να εξακολουθεί να βιώνει τις επιπτώσεις της Χούντας, και οι σχέσεις των ηρώων να είναι τεταμένες.

Η σειρά αναδεικνύει την περίοδο της γερμανικής κατοχής, η οποία θα φέρει στην επιφάνεια μυστικά και συγκρούσεις. Όταν ρωτήθηκε αν ο Ρόμπερτ θα συνδεθεί με τη σκοτεινή ιστορία της γερμανικής κατοχής που θα αποκαλυφθεί, ο Άντριαν Φρίλινγκ εξέφρασε την ελπίδα του. Εξήγησε ότι κανένας Γερμανός δεν μπορεί να μην έχει επηρεαστεί από τα γεγονότα της εποχής. Αν και ο πατέρας του δεν υπηρέτησε στο γερμανικό στρατό, οι ιστορικές συνθήκες είχαν σίγουρα αντίκτυπο στη ζωή του.

Για την αρχική σελίδα « Η Παραλία » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Β' ΚύκλοςΗ ΠαραλίαΗ Παραλία αυριοη παραλια εξελιξειςΗ Παραλία επεισόδιαΗ Παραλία επόμενα επεισόδιαΗ Παραλία ερτΗ παραλία περιλήψειςΗ Παραλία σημεραΗ Παραλία τι θα δουμεη παραλια τρειλερ