Η Παραλία – Νέα Πρόσωπα και Συγκλονιστικές Εξελίξεις στον β Κύκλο

Η Παραλία – Η σειρά επιστρέφει με νέα επεισόδια που υπόσχονται να καθηλώσουν τους θεατές, ενώ νέα πρόσωπα εισβάλλουν στον δεύτερο κύκλο για να δώσουν φρέσκια πνοή στην πλοκή. Η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου στις 21:00, με ένα διπλό επεισόδιο γεμάτο συναρπαστικές εξελίξεις.

Η Παραλία – Νέα Πρόσωπα και Συγκλονιστικές Εξελίξεις στον β Κύκλο

Στη δεύτερη σεζόν, οι ιστορίες διαδραματίζονται στην Κρήτη του 1975, μια εποχή που η Ελλάδα προσπαθεί να βρει το βήμα της μετά την πτώση της χούντας και την αποκατάσταση της Δημοκρατίας. Ο Παύλος (Δημήτρης Κίτσος) επιστρέφει στην πατρογονική γη και γνωρίζει την Ιφιγένεια (Αφροδίτη Λιάντου), γεγονός που πυροδοτεί έναν παράφορο αλλά απαγορευμένο έρωτα. Ενώ ο Παύλος πασχίζει να αποκτήσει εξουσία, η Ιφιγένεια προσπαθεί να τη διατηρήσει, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται έντονες συγκρούσεις.

Αναφορικά με τα νέα πρόσωπα, η Αφροδίτη Λιάντου ενσαρκώνει την Ιφιγένεια Τουφεξή, μια χειραφετημένη γυναίκα που επιδιώκει να πραγματοποιήσει τα όνειρά της, παρά τα κοινωνικά στερεότυπα. Η σχέση της με τον Παύλο την οδηγεί σε έναν ανεξέλεγκτο ερωτικό πάθος. Η Αλεξία Καλτσίκη υποδύεται τη Φανή Τουφεξή, μια ισχυρή και επιθετική γυναίκα με μεγάλη περιουσία, που βρίσκεται σε συνεχή σύγκρουση με την κόρη της, Ιφιγένεια. Ο Κώστας Κάππας στον ρόλο του Χρήστου Τουφεξή, επιτυγχάνει να αυξήσει τα κέρδη της εταιρείας μέσω ναυτιλιακών δραστηριοτήτων, ενώ παράλληλα προσπαθεί να διατηρήσει μια εύθραυστη ισορροπία στην οικογενειακή του ζωή.

Ο Χρήστος Κραγιόπουλος ως Απόστολος Τουφεξής, ο ευαίσθητος καλλιτέχνης της οικογένειας, συγκρούεται συχνά με τους γονείς του, προκαλώντας έντονες αντιπαραθέσεις. Η Ευθαλία Παπακώστα υποδύεται την Έιμι, μια δυναμική δικηγόρο που διατηρεί σχέση με τον Παύλο. Αντιλαμβάνεται αμέσως τον δεσμό του με την Ιφιγένεια, αλλά δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια να τον κερδίσει. Παράλληλα, νέα πρόσωπα όπως η Άρια, η Σόφι, ο Ιάκωβος, η Μπέρτα και η Γιούντιθ φέρνουν μαζί τους μυστικά και σκοτεινά σχέδια που θα αναστατώσουν το χωριό των Ματάλων.

Για την αρχική σελίδα « Η Παραλία » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Β' ΚύκλοςΗ ΠαραλίαΗ Παραλία αυριοη παραλια εξελιξειςΗ Παραλία επεισόδιαΗ Παραλία επόμενα επεισόδιαΗ Παραλία ερτΗ παραλία περιλήψειςΗ Παραλία σημεραΗ Παραλία τι θα δουμεη παραλια τρειλερ