Η Παραλία – Καθαρίζει τον Καραχάλιο

Η Παραλία – Ο Διονύσης Αρχοντάκης σχεδιάζει να σκοτώσει τον Καραχάλιο όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Έτσι, οι εξελίξεις αναμένεται να είναι καταιγιστικές. Παράλληλα, ο Αρβανιτάκης προχωρά σε έρευνες και βρίσκεται πολύ κοντά στο να ανακαλύψει το δίκτυο της αρχαιοκαπηλίας.

Η Παραλία – Καθαρίζει τον Καραχάλιο

Ο Διονύσης, ενώ προσπαθεί να εμποδίσει την ανέγερση νέου ξενοδοχείου στην περιοχή, επιχειρεί να διατηρήσει την εξουσία του. Μία επίσκεψη του Δημητρού με την Μαίρη στα Μάταλα φέρνει νέες ανατροπές, καθώς η εμπλοκή της Μαίρης με την οικογένεια Αρχοντάκη ξεσκεπάζει τη θαμμένη σύγκρουση μεταξύ Διονύση και Νικολίνας.

Από την άλλη πλευρά, ο Καραχάλιος προσπαθεί να αποκαλύψει το κύκλωμα της αρχαιοκαπηλίας του Διονύση, ενώ αυτός ετοιμάζεται να εκτελέσει το σχέδιό του να τον δολοφονήσει. Η απόπειρα δολοφονίας θα οδηγήσει σε νέες εξελίξεις, καθώς ο Πιτ θα τραυματιστεί και θα επέμβει άμεσα ο πατέρας του. Η ένταση ανάμεσα στον Διονύση και τον Καραχάλιο φτάνει στο αποκορύφωμά της, ενώ ο Αρβανιτάκης αναζητά με συνέπεια την αλήθεια που θα συγκλονίσει τον τόπο. Η εμπλοκή της Μαίρης σε αυτό τον κύκλο πλέκει ένα παραπλεγμα που φαίνεται να είναι αναπόφευκτο να ξετυλιχτεί.

Για την αρχική σελίδα « Η Παραλία » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η ΠαραλίαΗ Παραλία αυριοη παραλια εξελιξειςΗ Παραλία επεισόδιαΗ Παραλία επόμενα επεισόδιαΗ Παραλία ερτΗ παραλία περιλήψειςΗ Παραλία σημεραΗ Παραλία τι θα δουμεη παραλια τρειλερ