Η Παραλία – Η Λόρα μένει έγκυος

Η Παραλία – Το κοινόβιο των χίπηδων αποφασίζει να κινητοποιηθεί και οργανώνει μια διαδήλωση πορεία ενάντια στην κατασκευή του ξενοδοχείου της Ελένης. Παράλληλα, η Νικολίνα επισκέπτεται τον Δημητρό, επιχειρώντας να τον ηρεμήσει μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις.

Η Παραλία – Η Λόρα μένει έγκυος

Όμως ο άντρας είναι πολύ θυμωμένος με τα ψέματα της μητέρας του και τη διώχνει. Αργότερα, εκεί-να πηγαίνει στο σπίτι του Νικήτα ενώ η Άννα απουσιάζει και επιχειρεί να του σερβίρει ένα τσάι. Λίγο πριν ο άντρας πιει τα βοτάνια της Νικολίνας, ο Χάρι φτάνει στο σπίτι και εμποδίζει τον πατέρα του να το καταναλώσει. Λίγη ώρα αργότερα, όταν ο Νικήτας συνέρχεται, εκμυστηρεύεται στον γιατρό όσα του απο κάλυψε ο Δημητρός για τον θάνατο της Αντιγόνης και ύστερα εξαφανίζεται.

Την ίδια στιγμή, ο Μάρκος, διεκδικώντας τη θέση του στη ζωή της Κερασίας, της κάνει πρόταση γάμου. Η γυναίκα δέχεται διστακτικά και σχεδιάζουν μαζί τη νέα τους ζωή. Πίσω στην παραλία, η Λόρα διαπιστώνει ότι ύστερα από το ερωτικό βράδυ που πέρασε με τον Σήφη είναι έγκυος.

Για την αρχική σελίδα « Η Παραλία » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η ΠαραλίαΗ Παραλία αυριοη παραλια εξελιξειςΗ Παραλία επεισόδιαΗ Παραλία επόμενα επεισόδιαΗ Παραλία ερτΗ παραλία περιλήψειςΗ Παραλία σημεραΗ Παραλία τι θα δουμεη παραλια τρειλερ