Η Παραλία – Η επιστροφή του Γράντου ανοίγει πληγές από το παρελθόν

Η Παραλία – Μια εξαφάνιση προκαλεί μεγάλη αναταραχή στο χωριό. Την ίδια στιγμή, ο Χάρης κάνει πρόταση γάμου στην Ειρήνη, αλλά κάποια πράγματα από το παρελθόν αρχίζουν να κλονίζουν τη σχέση τους. Παράλληλα, ο Παύλος επιστρέφει από το εξωτερικό και ανακαλύπτει πράγματα για την οικογένειά του, ενώ η επιστροφή του Γράντου αναστατώνει την Κερασία.

Η Παραλία – Η επιστροφή του Γράντου ανοίγει πληγές από το παρελθόν

Η ζωή των κατοίκων των Ματάλων αναστατώνεται από μια ξαφνική εξαφάνιση που προκαλεί τη βαθιά ανησυχία της Νόνας. Η Νόνα, γεμάτη αγωνία, απευθύνεται στον νέο χωροφύλακα και τον Κολτσιδάκη, λέγοντας: «Δεν μπορεί να χάθηκε έτσι ξαφνικά η Αγγελική, αστυνόμε. Φοβάμαι μήπως έχει συμβεί κάτι κακό». Την ίδια στιγμή, οι εκλογές ανακοινώνουν αποτελέσματα που προκαλούν έντονα συναισθήματα στους κατοίκους. Οι πολιτικές και προσωπικές αντιπαραθέσεις δημιουργούν ένα σκηνικό γεμάτο προκλήσεις και ανατροπές για το μέλλον της κοινότητας.

Στην Κρήτη επιστρέφει και ο Γράντος, φέρνοντας νέες αλλαγές στο χωριό και κυρίως στη ζωή της Κερασίας, που μεγαλώνει το παιδί του. Η Κερασία ανησυχεί: «Ελπίζω να μην μου προκαλέσει πρόβλημα. Δεν θέλω να ταραχτεί η ζωή του παιδιού. Ακόμα δεν ξέρει τίποτα για τον πατέρα του». Μαζί του έρχεται η Αρια, η ήρεμη Δανέζα σύντροφός του, που επιθυμεί να ξεκινήσει μια νέα ζωή μαζί του. Ο Διονύσης και ο Δημητρός τον υποδέχονται με ανάμεικτα συναισθήματα, καθώς η παρουσία του Γράντου ανοίγει παλιές πληγές.

Στο καφενείο του χωριού, ο Κολτσιδάκης εκφράζει την ανησυχία του για την εξαφάνιση της κυρίας Αγγελικής, ενώ η νέα κοινοτάρχισσα προσπαθεί να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των κατοίκων για τον καινούριο δρόμο. Παράλληλα, η Ειρήνη και ο Χάρης αντιμετωπίζουν τις δικές τους προκλήσεις στη σχέση τους, και η σχέση της Μαρίας με τη Νάταλι δοκιμάζεται. Στον ορίζοντα, η επανένταξη του Παύλου στην καθημερινότητα του χωριού φέρνει απρόσμενες αποκαλύψεις για την οικογένεια Αρχοντάκη.

Για την αρχική σελίδα « Η Παραλία » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Β' ΚύκλοςΗ ΠαραλίαΗ Παραλία αυριοη παραλια εξελιξειςΗ Παραλία επεισόδιαΗ Παραλία επόμενα επεισόδιαΗ Παραλία ερτΗ παραλία περιλήψειςΗ Παραλία σημεραΗ Παραλία τι θα δουμεη παραλια τρειλερ