Η Παραλία – Η ανησυχία της Υπατίας το παρελθόν και η εγκυμοσύνη

Η Παραλία – Ενώ ο Διονύσης κινεί τις διαδικασίες για να επιστρέψει στα Μάταλα ο Καραχάλιος, αφού πιστεύει ότι είναι ο μόνος που μπορεί να βρει το δολοφόνο της Ρηνιώς, μια ξαφνική αδιαθεσία του Χάρι τον φέρνει ακόμη πιο κοντά με την Υπατία, η οποία κάνει τα πάντα για να τον βοηθήσει να ανακάμψει.

Η Παραλία – Η ανησυχία της Υπατίας το παρελθόν και η εγκυμοσύνη

Σε μια προσπάθεια μύησης του Τόμι στα έθιμα του χωριού, η Νόνα αποφασίζει να τον συνοδεύσει στην κυριακάτικη λειτουργία. Όπως θα αποδειχθεί, η απόφασή τους αυτή δεν ήταν σωστή, αφού η παρουσία τους στο κήρυγμα προκαλεί πολλές συζητήσεις στο χωριό, σχετικά με τη σχέση που έχουν αναπτύξει οι δυο τους.

Η Άννα ανησυχεί πολύ για την υγεία του Νικήτα και αποφασίζει να πάει στη Νικολίνα και να ζητήσει τη βοήθειά της. Την ίδια στιγμή, μια ξαφνική αδιαθεσία του Χάρι στέκεται αφορμή για να τον κρατήσει για λίγο μακριά από τα καθήκοντά τους και η Υπατία, φυσικά, δεν μένει αμέτοχη σε όλο αυτό. Βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του και κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της, προκειμένου να τον βοηθήσει.

Ο Διονύσης, από την άλλη, βάζει μπρος το σχέδιό του για την εξιχνίαση του φόνου της Ρηνιώς και κινεί γη και ουρανό για να επιστρέψει στο νησί ο Καραχάλιος και να ολοκληρώσει το έργο που άφησε στη μέση. Η στενή επαφή που έχουν η Υπατία και ο Χάρι, λόγω της αδιαθεσίας του, στέκεται αφορμή για να έρθουν ακόμη πιο κοντά, αλλά παράλληλα και για να βγουν στο φως στοιχεία του παρελθόντος εκείνου, τα οποία παραμένουν θαμμένα μέχρι πρότινος.

Η αλλαγή στη συμπεριφορά του Νικήτα χειροτερεύει μέρα με τη μέρα, αλλά όλες οι προσπάθειες της Νικολίνας και της Άννας να τον πείσουν να ζητήσει ιατρική βοήθεια πέφτουν στο κενό. Η Ελένη, από την άλλη, μοιάζει να έχει βρει πια ισορροπία στη ζωή της. Η λέσχη βιβλίου της προχωρά δυναμικά, δίνοντας νέο νόημα στην καθημερινότητά της. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η κοινότητα των Ματάλων προετοιμάζεται για τη νέα χρονιά.

Όλοι έχουν ξεκινήσει τις προετοιμασίες και σκέφτονται με ποιους θα περάσουν την αλλαγή του χρόνου, ελπίζοντας να βρίσκονται με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Μια επεισοδιακή έξοδος ωστόσο του Σήφη και του Γράντου αλλάζει τα δεδομένα. Οι σκέψεις και οι ελπίδες των κατοίκων των Ματάλων εστιάζουν στο μέλλον, αλλά μια σκοτεινή αίσθηση αβεβαιότητας επικρατεί σε όλα.

Στο μεταξύ, ο Χάρι αναρρώνει και μαζί με την Υπατία επιστρέφουν στα ιατρικά τους καθήκοντα και τη φροντίδα των ασθενών τους. Η απότομη αδιαθεσία της Κερασίας ανησυχεί τον Γράντο και τον παππά-Νικόλα, ενώ φέρνει στην επιφάνεια μνήμες του παρελθόντος από την ατυχία της οικογένειας, που και οι δύο είχαν προσπαθήσει πολύ να ξεχάσουν. Παράλληλα, η επιστροφή του Καραχάλιου στα Μάταλα προκαλεί άγχος και αναταράξεις τόσο στην τοπική κοινότητα όσο και στους χίπηδες.

Για την αρχική σελίδα « Η Παραλία » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

"Η Παραλίαh paraliah paralia episodiaη παραλια spoilerΗ Παραλία spoiler "Η Παραλία αυριοη παραλια εξελιξειςΗ Παραλία επεισόδιαΗ Παραλία επεισοδιοΗ Παραλία επόμενα επεισόδιαΗ Παραλία ερτΗ Παραλία σημεραΗ Παραλία τι θα γινειΗ Παραλία τι θα δουμε