Η Παραλία – Γράντος – Μαίρη γεφυρώνουν το χάσμα ανάμεσα τους

Η Παραλία – Ο Γράντος και η Μαίρη προσπαθούν να γεφυρώσουν το χάσμα που τους χωρίζει, με τον Γράντο να επιδιώκει μια επανασύνδεση με την οικογένειά του και να αντιμετωπίζει το παρελθόν του. «Χαίρομαι τελικά που γύρισες», του λέει η κοπέλα.

Η Παραλία – Γράντος – Μαίρη γεφυρώνουν το χάσμα ανάμεσα τους

«Ήθελα να βάλω σε μια τάξη τη ζωή μου και να κάνω μια νέα αρχή με όλους. Πάν ντα ήμουν μόνος. Είμαστε αδέλφια και θα ήθελα να γνωριστούμε καλύτερα», της εξηγεί. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η Κερασία ανησυχεί για τη σχέση της με τη Νικολίνα και το τι μπορεί να σημαίνει για εκείνη η επιστροφή της. Ο γιος της είναι δισέγγονος της ισχυρής αυτής γυναίκας και ίσως θελήσει να έχει λόγο στη ζωή τους. Παράλληλα,ο Μανώλης παρατηρεί την ύποπτη συμπεριφορά της Γούντιθ, γεγονός που τον παρακινεί να συμβουλευτεί τον Κολιτσιδάκη, προσπαθώντας να καταλάβει τι πραγματικά συμβαίνει και τι μυστικά του κρύβει η χίπισσα.

Την ίδια στιγμή, η σχέση της Ναταλί και της Μαρίας δοκιμάζεται, με τη Ναταλί να αισθάνεται απογοητευμένη και τη Μαρία να προσπαθεί να σώσει τη σχέση τους παρά τις δυσκολίες. «Ξέρεις πόσο σε αγαπάω. Μόνο μαζί σου θέλω να είμαι. Μη χαλάσουμε ό,τι όμορφο έχουμε», είναι τα λόγια της. Μέσα σε όλα, η Γιούντιθ, κυνηγημένη από φόβους και ανασφάλειες, προσπαθεί να βρει διέξοδο από μια απειλητική κατάσταση.

Η Νόνα, πάλι, παγιδευμένη από τις τύψεις της, ζητά καθοδήγηση από τον παπα-Νικόλα, ενώ ο Δημητρός προσπαθεί να βρει γαλήνη μέσω της γιόγκα με τη Σοφί. Όσο για τη σχέση του Παύλου και της Εϊμι βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο, με την κοπέλα να προτείνει ένα ταξίδι ως ευκαιρία για να ανανεώσουν τη σχέση τους.

Για την αρχική σελίδα « Η Παραλία » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Β' ΚύκλοςΗ ΠαραλίαΗ Παραλία αυριοη παραλια εξελιξειςΗ Παραλία επεισόδιαΗ Παραλία επόμενα επεισόδιαΗ Παραλία ερτΗ παραλία περιλήψειςΗ Παραλία σημεραΗ Παραλία τι θα δουμεη παραλια τρειλερ