Η Παραλία ΕΡΤ: Τραυματίζουν τον Παύλο με μαχαίρι

Η Παραλία ΕΡΤ: Ο Παύλος βρίσκεται σε δύσκολη θέση στην Παραλία, λόγω των σοβαρών εξελίξεων, ενώ ο Καραχάλιος ερευνά ενεργά τη δολοφονία της Ρηνιώς.

Η Παραλία ΕΡΤ: Τραυματίζουν τον Παύλο με μαχαίρι

Η Υπατία και ο Γιώργος απολαμβάνουν διακοπές, βιώνοντας χαλαρωτικές στιγμές. Όμως, η Υπατία σκέφτεται συνεχώς τον Χάρι και τον χρόνο που πέρασαν μαζί. Στην άλλη πλευρά, ο Χάρι βρίσκεται σε αναστάτωση. Δεν μπορεί να κρύψει τα συναισθήματά του για την Υπατία, ιδιαίτερα όταν συναντά τον αρραβωνιαστικό της.

Σε διαφορετική πτυχή, ο Γράντος ενημερώνει τον Καραχάλιο στο αστυνομικό τμήμα για νέες πληροφορίες σχετικά με την Ρηνιώ, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες για τον φόνο. Ο Πιτ, ακόμα πενθούντας για τον χαμό της αγαπημένης του, μιλά για τον πόνο του στη Νάταλι.

Στο μεταξύ, η κατάσταση γίνεται εκρηκτική για τον Παύλο όταν αυξάνεται η ένταση μεταξύ της Καίτης και του συζύγου της. Ο Παύλος βρίσκεται στη μέση, προσπαθώντας να προστατεύσει την αγαπημένη του. Η κατάσταση όμως παίρνει μια απρόσμενη στροφή όταν ο γιος του Αρχοντάκη τραυματίζεται. Έχοντας βαρύ τραύμα, ο Παύλος αναζητά τον Χάρι για βοήθεια, προσπαθώντας να κρατήσει κρυφό ότι ο σύζυγος της Καίτης τον επιτέθηκε.

Η είδηση της επίθεσης συγκλονίζει τον Διονύση Αρχοντάκη, ο οποίος βιάζεται να προσφέρει βοήθεια. Την ίδια στιγμή, η Υπατία και ο Γιώργος κάνουν μια εκδρομή στο Ηράκλειο, όπου επισκέπτονται το αρχοντικό της οικογένειας Αρχοντάκη.

Για την αρχική σελίδα « Η Παραλία » πατήστε ΕΔΩ και για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

ertparaliaγνωρισε τους χαρακτήρες της σειράςερτ αρχειοερτ προγραμμαΗ Παραλίαη παραλια ert1η παραλια spoilerΗ Παραλία ερτη παραλια νεα επεισοδιαη παραλια πρεμιεραη παραλια σειρα ερτη παραλια τρειλερματαλαμιχαλακηνέα σειράρεπορταζ σε παραλία