Η Παραλία Επεισόδιο 144 – Η Τες γεννάει

Η Παραλία Επεισόδιο 144 – Μετά από δύο μήνες από τα πρόσφατα γεγονότα στην παραλία των Ματάλων, η εικόνα που αντικρίζουν οι επισκέπτες είναι διαφορετική. Η παραλία είναι ερημωμένη, το Mermaid Café έχει υποστεί σοβαρές ζημιές και η Ελένη Ανδρουλιδάκη κυριαρχεί στην περιοχή.

Η Παραλία Επεισόδιο 144 – Η Τες γεννάει

Ένας γάμος σχεδιάζεται να ενώσει ξανά τους κατοίκους και τους επισκέπτες του χωριού. Οι χίπηδες, που αφέθηκαν ελεύθεροι μετά την κράτησή τους, επιστρέφουν για να παραστούν στον γάμο. Στον πανηγυρισμό καλούνται όλοι, εκτός από την Ελένη. Ωστόσο, μια έκπληξη περιμένει τους παρευρισκόμενους, καθώς η Τες γεννάει πρόωρα στο ιατρείο του Χάρη.

Αφού οι χίπηδες αποχαιρετούν τους νέους γαμπρό και νύφη, αποχωρούν από την παραλία, παίρνοντας μαζί τους και τον Σήφη, ο οποίος συνοδεύει τη Λόρα στην πατρίδα της. Η Νάταλι, όμως, αποφασίζει να παραμείνει στο χωριό, κοντά στη Μαρία και στο μέρος που αισθάνεται ότι ανήκει. Με αυτήν την απόφαση, εκφράζει την πίστη της στο μέλλον της σχέσης τους και στην ίδια την κοινότητα των Ματάλων, που έχει βιώσει πολλές δοκιμασίες, αλλά εξακολουθεί να είναι η πραγματική τους οικογένεια.

Για την αρχική σελίδα « Η Παραλία » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η ΠαραλίαΗ Παραλία αυριοη παραλια εξελιξειςΗ Παραλία επεισόδιαΗ Παραλία επόμενα επεισόδιαΗ Παραλία ερτΗ παραλία περιλήψειςΗ Παραλία σημεραΗ Παραλία τι θα δουμεη παραλια τρειλερ