Η Παραλία Επεισόδιο 141 – Η Νικολίνα αυτοκτονεί

Η Παραλία Επεισόδιο 141 – Μετά την κηδεία του πατέρα του, ο Χάρης απαιτεί εξηγήσεις από τη Νικολίνα σχετικά με τον θάνατο της Αντιγόνης. Η Νικολίνα αρνείται να παράσχει οποιαδήποτε πληροφορία.

Η Παραλία Επεισόδιο 141 – Η Νικολίνα αυτοκτονεί

Αργότερα, όταν ο Διονύσης ζητάει να μάθει τι συζήτησε ο Χάρης μαζί της, η Νικολίνα προβαίνει σε μια από τις δικές της μοιραίες πράξεις, αφού αυτοκτονεί πίνοντας ένα από τα δικά της τσάγια. Ο Διονύσης, αντικρύζοντας τη μητέρα του ημι λιπόθυμη, τη μεταφέρει επειγόντως στο νοσοκομείο του Ηρακλείου προσπαθώντας να τη σώσει. Η κατάστασή της είναι κρίσιμη και όταν ο Διονύσης απουσιάζει προσωρινά από το νοσοκομείο, επιστρέφει για να ανακαλύψει το δωμάτιο άδειο και τη μητέρα του εξαφανισμένη, που δεν επιστρέφει ποτέ.

Αποφασισμένος ότι ό,τι τον κρατούσε στα Μάταλα έχει τελειώσει, ο Χάρης αποφασίζει να εγκαταλείψει επίσης τον παράδεισό του. Καθώς οι χίπηδες προετοιμάζονται για τη μεγάλη πορεία ενάντια στην ανέγερση του ξενοδοχείου, η επιστροφή του Γράντου και τα στοιχεία που παρουσιάζει για τον θάνατο της Ρηνιώς θα οδηγήσουν σε νέα αναταραχή στο χωριό των Ματάλων.

Για την αρχική σελίδα « Η Παραλία » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η ΠαραλίαΗ Παραλία αυριοη παραλια εξελιξειςΗ Παραλία επεισόδιαΗ Παραλία επόμενα επεισόδιαΗ Παραλία ερτΗ παραλία περιλήψειςΗ Παραλία σημεραΗ Παραλία τι θα δουμεη παραλια τρειλερ