Η Παραλία Επεισόδιο 122 – Μάρκος – Κερασία σε ρήξη

Η Παραλία Επεισόδιο 122 – Η Νόνα αρνείται να κατηγορήσει τους χίπηδες για την καταστροφή του φούρνου της, μιας και πιστεύει ότι ο Λοΐζος είναι υπεύθυνος.

Η Παραλία Επεισόδιο 122 – Μάρκος – Κερασία σε ρήξη

Παράλληλα, στο Ηράκλειο, ο Μάρκος εκφράζει την αγάπη του για την Κερασία και την επιθυμία του να παντρευτούν. Ωστόσο, η επιθυμία της Κερασίας να υιοθετήσει το παιδί του Γράντου και της Τες ρίχνει σκιά στη σχέση τους. Η Μαίρη, προσπαθώντας να πείσει τον διευθυντή της κλινικής να της επιτρέψει να επισκεφτεί τα Μάταλα με τον Δημητρό, ζητά τη βοήθεια του Διονύση.

Αυτός ανταποκρίνεται, ανασύροντας μια ιστορία ενός παλιού ασθενούς, την οποία η Μαίρη χρησιμοποιεί εκβιαστικά για να επιτύχει τον στόχο της. Παράλληλα, η κοινότητα των χίπηδων συνεργάζεται για την ανοικοδόμηση του φούρνου της Νόνας, ενώ ο Λοΐζος και η Ελένη ανακοινώνουν την έναρξη των εργασιών για το νέο μεγάλο τους ξενοδοχείο.

Για την αρχική σελίδα « Η Παραλία » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η ΠαραλίαΗ Παραλία αυριοη παραλια εξελιξειςΗ Παραλία επεισόδιαΗ Παραλία επόμενα επεισόδιαΗ Παραλία ερτΗ παραλία περιλήψειςΗ Παραλία σημεραΗ Παραλία τι θα δουμεη παραλια τρειλερ