Η Παραλία – Ένας φόνος φέρνει αναταραχή στα Μάταλα

Η Παραλία – Απόψε, 9/9, η σειρά αναμένεται να φέρει ανατροπές με την αποκάλυψη ενός νέου εγκλήματος στα Μάταλα, καθώς το πτώμα της Αγγελικής αναστατώνει την κοινότητα.

Η Παραλία – Ένας φόνος φέρνει αναταραχή στα Μάταλα

Ο Γράντος φτάνει αποφασισμένος να μείνει στο νησί, κάτι που προκαλεί την οργή της Κερασίας, η οποία τον επιτίθεται με σφοδρότητα. Στο φούρνο της Νόνας, οι κάτοικοι συζητούν την εξαφάνιση της Αγγελικής, με τον παπα-Νικόλα να ανησυχεί για τον απροσδόκητο θάνατό της. Ο Κολτσιδάκης και ο Χάρης αναλαμβάνουν τη διερεύνηση του ατυχήματος, αλλά οι μελανιές στο σώμα της Αγγελικής δημιουργούν περαιτέρω ερωτήματα. Στο μεταξύ, ο Παύλος και ο Διονύσης αντιμετωπίζουν τις δικές τους συγκρούσεις. Ο Παύλος προσπαθεί να κατανοήσει την αλλαγή στη στάση του πατέρα του.

Η Ναταλί συναντά τη Γαλλίδα χίπισσα Σοφί, η οποία δείχνει έντονο ενδιαφέρον για την αναβίωση του μπαρ Mermaid, κάνοντάς την να σκεφτεί σοβαρά την επαναλειτουργία του καφέ. Ο Γράντος ζητά συγχώρεση από τον παπα-Νικόλα, εκδηλώνοντας μεταμέλεια για τις πράξεις του στο παρελθόν. Η Κερασία ανησυχεί βαθύτατα για την επανεμφάνιση του Γράντου και για τις συνέπειες που μπορεί να έχει στην οικογένειά της. Την ίδια στιγμή, η Ελένη παλεύει να επιλύσει οικονομικές δυσκολίες στο ξενοδοχείο των Τουφεξήδων και να αποκαταστήσει τη θέση της. Ωστόσο, η Φανή και ο Χρήστος την υποδέχονται με ψυχρότητα και απειλές, κάνοντάς της τη ζωή ακόμα πιο δύσκολη.

Για την αρχική σελίδα « Η Παραλία » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Β' ΚύκλοςΗ ΠαραλίαΗ Παραλία αυριοη παραλια εξελιξειςΗ Παραλία επεισόδιαΗ Παραλία επόμενα επεισόδιαΗ Παραλία ερτΗ παραλία περιλήψειςΗ Παραλία σημεραΗ Παραλία τι θα δουμεη παραλια τρειλερ