Η Παραλία – Έγκυος η Ιφιγένεια – Ο Παύλος σε σοκ

Η Παραλία – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς έρχονται με αποκαλύψεις που προκαλούν σοκ, καθώς η Ιφιγένεια ανακαλύπτει ότι περιμένει το παιδί του Παύλου. Αυτή η είδηση φέρνει έντονες συγκρούσεις στην οικογένεια της Ιφιγένειας. Οι γονείς της της ανακοινώνουν την πρόθεσή τους να την αρραβωνιάσουν με τον Ιάκωβο, γεγονός που την αφήνει σε αδιέξοδο. Παράλληλα, ο Παύλος και ο Διονύσης έρχονται σε ρήξη, καθώς ο πατέρας αρνείται να στηρίξει τον γιο του στις οικονομικές του δυσκολίες.

Η Παραλία – Έγκυος η Ιφιγένεια – Ο Παύλος σε σοκ

Ο Παύλος, μπλεγμένος σε ψυχολογικά διλήμματα, αναρωτιέται αν θα πρέπει να επιλέξει την προσωπική του ευτυχία ή να δώσει προτεραιότητα στις ανάγκες των γύρω του. Αντίστοιχα, η Ιφιγένεια αντιμετωπίζει παρόμοια διλήμματα, ενώ η έντονη επιθυμία τους οδεύει προς αδιέξοδο. Στα επόμενα επεισόδια, οι δύο ήρωες εστιάζουν στην έρευνά τους, η οποία εξερευνά πλέον πιο ευαίσθητα ζητήματα από το παρελθόν. Ο Παύλος σκέφτεται σοβαρά να επικοινωνήσει με τον πατέρα του για να αναζητήσει πρόσθετες πληροφορίες. Εν τω μεταξύ, ο Γράντος παίρνει μια κομβική απόφαση που τον φέρνει αντιμέτωπο με τους φόβους του από το παρελθόν.

Η ένταση στους Τουφεξήδες φτάνει σε κορύφωση, με τον Χρήστο και τη Φανή να συγκρούονται ανοιχτά σχετικά με το μέλλον του ξενοδοχείου. Ο Διονύσης προσπαθεί να εδραιώσει τη θέση του στην οικογένεια, δημιουργώντας περαιτέρω τριγμούς. Σύντομα, οι ήρωες θα αναγκαστούν να πάρουν καθοριστικές αποφάσεις. Η Ιφιγένεια αποκαλύπτει στον Παύλο την εγκυμοσύνη της, αφήνοντάς τον σοκαρισμένο. Πλέον, ο Παύλος καλείται να αποφασίσει αν θα αναλάβει τις ευθύνες του ή αν θα υποκύψει στις επιθυμίες της οικογένειάς του.

Για την αρχική σελίδα « Η Παραλία » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Β' ΚύκλοςΗ ΠαραλίαΗ Παραλία αυριοη παραλια εξελιξειςΗ Παραλία επεισόδιαΗ Παραλία επόμενα επεισόδιαΗ Παραλία ερτΗ παραλία περιλήψειςΗ Παραλία σημεραΗ Παραλία τι θα δουμεη παραλια τρειλερ