Η Παραλία – Διονύσης – Παύλος στα μαχαίρια για τα μάτια της

Η Παραλία – Η δραματική σειρά συνεχίζει τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο της με εντατικούς ρυθμούς, υπό την καθοδήγηση του σκηνοθέτη Στέφανου Μπλάτσου. Πρωταγωνιστές τόσο από τον πρώτο κύκλο όσο και νέους χαρακτήρες που έρχονται θα φέρουν ανατροπές στην ιστορία. Οι σκηνές του β κύκλου λαμβάνουν χώρα σε διάφορες τοποθεσίες του νησιού, όπως το σπίτι των Αρχοντάκηδων και το νέο ξενοδοχείο στην πανέμορφη παραλία των Ματάλων.

Η Παραλία – Διονύσης – Παύλος στα μαχαίρια για τα μάτια της

Συγκεκριμένα, στη νέα σεζόν εισάγονται τέσσερις νέοι χαρακτήρες, οι οποίοι, όπως φαίνεται, θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στις εξελίξεις. Η Αφροδίτη Λιάντου, ο Κώστας Κάππας, η Αλεξία Καλτσίκη και η Ευθαλία Παπακώστα ενσωματώνονται στο βασικό καστ, έτοιμοι να ανατρέψουν τα δεδομένα. Η διαδικασία των γυρισμάτων τους έχει ήδη ξεκινήσει, και οι ηθοποιοί δηλώνουν με ενθουσιασμό πως ανυπομονούν να δουν το τελικό αποτέλεσμα της δουλειάς τους. Στην επερχόμενη σεζόν, μια νέα οικογένεια, η Τουφεξή, θα καταφθάσει στο χωριό και θα ανατρέψει τις ισορροπίες της μικρής κοινωνίας.

Παράλληλα, μια σκοτεινή ιστορία από την περίοδο της γερμανικής κατοχής, που μέχρι τώρα είχε παραμείνει θαμμένη, θα έρθει στο φως και θα στοιχειώσει την οικογένεια Αρχοντάκη. Οι πληγές του παρελθόντος είναι ακόμη ανοιχτές και οι επιζώντες φαίνεται πως δεν έχουν ξεχάσει, καθώς η εκδίκηση μοιάζει να είναι πλέον αναπόφευκτη. Με την πρεμιέρα του νέου κύκλου να έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου στην ΕΡΤ, οι θεατές θα παρακολουθήσουν την επιστροφή του Παύλου Αρχοντάκη στο χωριό του. Ο Παύλος θα βρει τον πατέρα του να έχει μείνει μόνος με τον Δημητρό, καθώς η μητέρα του έχει αποσυρθεί σε μοναστήρι.

Η γνωριμία του Παύλου με την Ιφιγένεια, ρόλο που υποδύεται η Αφροδίτη Λιάντου, θα τον φέρει σε αντιπαράθεση με τον Διονύση, ενώ ταυτόχρονα θα προσπαθήσει να πάρει την εξουσία στα χέρια του. Η Ιφιγένεια θα αγωνιστεί με διάφορους τρόπους για να διατηρήσει την εξουσία της. Οι βοηθοί σκηνοθέτες, Εύη Βαρδάκη και Γιώργος Κικίδης, βρίσκονται διαρκώς στο πλευρό των ηθοποιών, προσφέροντας την καθοριστική τους υποστήριξη σε κάθε γύρισμα. Σημαντική είναι και η συμβολή του σεναριογράφου Παναγιώτη Ιωσηφέλη, ο οποίος συνεργάζεται στενά με τους πρωταγωνιστές, συζητώντας λεπτομερώς κάθε σκηνή.

Για την αρχική σελίδα « Η Παραλία » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Β' ΚύκλοςΗ ΠαραλίαΗ Παραλία αυριοη παραλια εξελιξειςΗ Παραλία επεισόδιαΗ Παραλία επόμενα επεισόδιαΗ Παραλία ερτΗ παραλία περιλήψειςΗ Παραλία σημεραΗ Παραλία τι θα δουμεη παραλια τρειλερ