Η Παραλία – Χάρι – Ειρήνη ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας

Η Παραλία – Στον δεύτερο κύκλο της σειράς της ΕΡΤ, οι ζωές των ηρώων ανατρέπονται καθώς ο Χάρι προχωρά σε μια απροσδόκητη πρόταση γάμου προς την Ειρήνη. Παρόλο που δεν ξέχασε ποτέ την Υπατία, η συνάντηση με την χήρα Ειρήνη τον γεμίζει με νέα, αληθινά συναισθήματα.

Η Παραλία – Χάρι – Ειρήνη ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας

Το πρώτο επεισόδιο ξεκινά με την επιστροφή του Παύλου στο χωριό, ύστερα από μακρόχρονη απουσία. Η άφιξή του ξυπνά παλιές αναμνήσεις και τον κάνει να νιώθει αποξενωμένος από την Ελλάδα που θυμόταν. Ταυτόχρονα, το χωριό των Ματάλων ζει στους ρυθμούς των πρώτων δημοτικών και κοινοτικών εκλογών μετά την επταετία, με τους κατοίκους να αναζητούν τον νέο τους ρόλο σε μια κοινωνία που αλλάζει. Ο Χάρι παίρνει την απόφαση να προτείνει γάμο στην Ειρήνη, ενώ η Νόνα και ο Ρόμπερτ συνεχίζουν να εργάζονται αρμονικά στο φούρνο.

Καθώς οι χίπηδες καταφθάνουν στην παραλία καθημερινά, η ρουτίνα του χωριού διαταράσσεται από την ξαφνική εξαφάνιση ενός ατόμου. Η ανησυχία της Νόνας την οδηγεί να ζητήσει τη βοήθεια του νέου χωροφύλακα Κολτσιδάκη. Η δεύτερη σεζόν της σειράς μας ταξιδεύει στην Κρήτη του 1975, σε μια περίοδο κατά την οποία η Ελλάδα αφήνει πίσω της την εποχή της χούντας. Η Δημοκρατία προσπαθεί να βρει το δρόμο της μέσα σε ένα ανασυγκροτημένο κράτος. Στους σκαλισμένους βράχους των Ματάλων, παλιοί και νέοι χαρακτήρες συνυπάρχουν, αναζητώντας την ταυτότητά τους σε έναν κόσμο που αλλάζει με γοργούς ρυθμούς.

Με φόντο την όμορφη Κρήτη, οι ήρωες παλεύουν να βρουν την ισορροπία τους και να προσαρμοστούν στη νέα πραγματικότητα, ενώ οι προσωπικές τους ιστορίες εξελίσσονται σε ένα πλαίσιο που αντικατοπτρίζει τις ευρύτερες αλλαγές της εποχής.

Για την αρχική σελίδα « Η Παραλία » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Β' ΚύκλοςΗ ΠαραλίαΗ Παραλία αυριοη παραλια εξελιξειςΗ Παραλία επεισόδιαΗ Παραλία επόμενα επεισόδιαΗ Παραλία ερτΗ παραλία περιλήψειςΗ Παραλία σημεραΗ Παραλία τι θα δουμεη παραλια τρειλερ