Η Παραλία 29/9/23: Ο εφιάλτης ξεκινά για την οικογένεια Αρχοντάκη

Η Παραλία 29/9/23: Ο Παύλος, ένας φίλος του Γιώργου, αποφασίζει να τον ξεναγήσει στην επιχείρησή του Αρχοντάκη. Κατά τη διάρκεια αυτής της επίσκεψης, ο Παύλος μοιράζεται με τον Γιώργο όλες τις λεπτομέρειες της δραστηριότητάς τους και τον ενημερώνει για την επιχείρησή του.

Η Παραλία 29/9/23: Ο εφιάλτης ξεκινά για την οικογένεια Αρχοντάκη

Ακολούθως, όλοι μαζί επισκέπτονται το νέο κατάστημα του Παπαγιαννάκη στο Ηράκλειο και περνούν ένα ευχάριστο βράδυ εκεί. Η Αντιγόνη, που είναι ταραγμένη μετά από την επιθετική συμπεριφορά του Δημητρού, αναζητά παρηγοριά και περισσότερες πληροφορίες από τη Νικολίνα.

Το τελευταίο βράδυ της Υπατίας στον τόπο της παιδικής ηλικίας τη φέρνει αντιμέτωπη με τα συναισθήματά της και τους φόβους της για τον επικείμενο γάμο της. Αντιμετωπίζει τις σκέψεις και τους φόβους της σχετικά με το μέλλον και την επικείμενη ενωμένη ζωή της με τον αρραβωνιαστικό της.

Ένας εφιάλτης ξεκινάει για την οικογένεια Αρχοντάκη, λίγο πριν από την αναχώρηση της Υπατίας για το Λονδίνο. Προκύπτουν σκοτεινά μυστικά που ταλανίζουν την οικογένεια Αρχοντάκη, ανοίγοντας ερωτηματικά και προκαλώντας ανησυχία για το τι μπορεί να συμβαίνει και ποιες είναι οι αλήθειες που έρχονται στο φως.

Για την αρχική σελίδα « Η Παραλία » πατήστε ΕΔΩ

"Η Παραλίαh paraliah paralia episodiaη παραλια spoilerΗ Παραλία spoiler "Η Παραλία αυριοη παραλια εξελιξειςΗ Παραλία επεισόδιαΗ Παραλία επεισοδιοΗ Παραλία επόμενα επεισόδιαΗ Παραλία ερτΗ Παραλία σημεραΗ Παραλία τι θα γινειΗ Παραλία τι θα δουμε