Η Παραλία 17/1/23: Ο Αρχοντάκης κάνει αντίποινα στον Καραχάλιο

Η Παραλία 17/1/23: Ο Σήφης επιδεικνύει έντονο ενδιαφέρον για νέες εμπειρίες στη ζωή του, καθώς αποφασίζει να εξερευνήσει τον τομέα του έρωτα με τη Σάρα, μια πρωτότυπη χίπισσα. Από την άλλη πλευρά, ο Νικήτας είναι έτοιμος να κάνει άλλη μια λανθασμένη επιλογή, ωστόσο, η Νικολίνα επέμβαινε για να διασφαλίσει ότι οι συμβάντα θα εξελιχθούν με βάση τις επιθυμίες της.

Η Παραλία 17/1/23: Ο Αρχοντάκης κάνει αντίποινα στον Καραχάλιο

Ο Καραχάλιος, κουρασμένος από τα μυστικά και τα ψέματα της κοινωνίας, αποφασίζει να αποκαλύψει τα πάντα. Αντιμετωπίζοντας τον Αρχοντάκη με μια σοβαρή κατηγορία, αντιλαμβάνεται πως άρχισε έναν αντίποινο με τον λάθος άνθρωπο. Εν τω μεταξύ, η Μαρία αποκαλύπτει τα συναισθήματά της προς τον Καραχάλιο, τη στιγμή που αυτός βιώνει τις συνέπειες της επίθεσής του.

Ο Γράντος και ο Σήφης, φαίνεται, βρίσκουν τρόπο να προχωρήσουν στις νέες τους περιπέτειες, ενώ η Κερασία δείχνει αποφασισμένη για τον επόμενο μεγάλο της βήμα. Φαίνεται ότι βρίσκει αυτό που της αξίζει για το μέλλον της. Έτσι, οι ζωές αυτών των χαρακτήρων εξελίσσονται με ένταση και ανατροπές, καθώς καθένας τους αντιμετωπίζει τις συνέπειες των επιλογών του.

Για την αρχική σελίδα « Η Παραλία » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η ΠαραλίαΗ Παραλία αυριοη παραλια εξελιξειςΗ Παραλία επεισόδιαΗ Παραλία επόμενα επεισόδιαΗ Παραλία ερτΗ παραλία περιλήψειςΗ Παραλία σημεραΗ Παραλία τι θα δουμεη παραλια τρειλερ