Η Παραλία 11/12/23: Ο Καραχάλιος στα ίχνη των ναρκωτικών

Η Παραλία 11/12/23: Η άδεια για το ξενοδοχείο του Αρχοντάκη βρίσκεται σε αδιέξοδο, και ο ίδιος αναγκάζεται να αντιμετωπίσει τη σκληρή πραγματικότητα. Είναι πλέον εμφανές πως ο Παύλος δεν φέρει ευθύνη για τα γεγονότα που συνέβησαν στην Πολεοδομία, και ο Διονύσης επιχειρεί να αποκαταστήσει τη σχέση τους.

Η Παραλία 11/12/23: Ο Καραχάλιος στα ίχνη των ναρκωτικών

Παράλληλα, ο Μαρκ διοργανώνει ένα ξεχωριστό πάρτι στο Mermaid, προσκαλώντας όλο το χωριό και τους χίπηδες για να γιορτάσουν. Ο Γράντος, αναρωτιέται όλο και περισσότερο για την καταγωγή του, και ασκεί πίεση στον παπα-Νικόλα να αποκαλύψει την αλήθεια σχετικά με τον πραγματικό του πατέρα. Ωστόσο, ο παπάς, τρομοκρατημένος από τη συμπεριφορά του Γράντου, αρνείται να αποκαλύψει την αλήθεια.

Ο Καραχάλιος έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Σήφη, καταφέρνοντας να αποσπάσει σημαντικές πληροφορίες για το ναρκωτικό κύκλωμα της περιοχής. Παράλληλα, ο Διονύσης εντείνει τον ψυχρό πόλεμο με τον Παπαγιαννάκη, ετοιμάζοντας μεθοδικά και στρατηγικά χτυπήματα εναντίον του. Αυτά τα χτυπήματα αποβλέπουν στην εξάρθρωση των σκοτεινών δραστηριοτήτων στις οποίες εμπλέκεται ο Παπαγιαννάκης.

Για την αρχική σελίδα « Η Παραλία » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

"Η Παραλίαh paraliah paralia episodiaη παραλια spoilerΗ Παραλία spoiler "Η Παραλία αυριοη παραλια εξελιξειςΗ Παραλία επεισόδιαΗ Παραλία επεισοδιοΗ Παραλία επόμενα επεισόδιαΗ Παραλία ερτΗ Παραλία σημεραΗ Παραλία τι θα γινειΗ Παραλία τι θα δουμε