Η Παραλία 11/10/23: Η υγεία της Κερασίας κλονίζεται

Η Παραλία 11/10/23: Στην προσπάθειά της να βοηθήσει τον Δημητρό, η Υπατία βρίσκει έναν σημαντικό αντίπαλο στο πρόσωπο της γιαγιάς της, της Νικολίνας. Η Νικολίνα φαίνεται να αντιτίθεται στις προσπάθειες της Υπατίας να βοηθήσει τον Δημητρό, ίσως λόγω διαφορετικών πεποιθήσεων ή αντιλήψεων.

Η Παραλία 11/10/23: Η υγεία της Κερασίας κλονίζεται

Ταυτόχρονα, ένας νέος υπάλληλος αναλαμβάνει καθήκοντα στην Πολεοδομία της περιοχής, και τόσο ο Λοΐζος όσο και ο Παύλος επιδιώκουν να δημιουργήσουν μια καλή σχέση μαζί του. Πιθανόν να έχουν κοινά επαγγελματικά συμφέροντα ή να θέλουν να εδραιώσουν συνεργασίες προς όφελος της περιοχής.

Τέλος, η Υπατία συνοδεύει την Κερασία στον γιατρό του Ηρακλείου και παραμένει στο πλευρό της ως αξιόπιστο στήριγμα. Αναμένει νεότερα από την εξέταση της Κερασίας, η οποία φαίνεται πως έχει ανάγκη από υγειονομική περίθαλψη. Η Υπατία δείχνει αφοσίωση και αλληλεγγύη προς την φίλη της σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Για την αρχική σελίδα « Η Παραλία » πατήστε ΕΔΩ

"Η Παραλίαh paraliah paralia episodiaη παραλια spoilerΗ Παραλία spoiler "Η Παραλία αυριοη παραλια εξελιξειςΗ Παραλία επεισόδιαΗ Παραλία επεισοδιοΗ Παραλία επόμενα επεισόδιαΗ Παραλία ερτΗ Παραλία σημεραΗ Παραλία τι θα γινειΗ Παραλία τι θα δουμε