Η νέα μόδα στις γυναίκες για μεγάλα μάτια – Το ειδικό μακιγιάζ και οι ενέσεις …

Μια νέα, σοκαριστική μόδα κατακλύζει τα κοινωνικά δίκτυα και θέλει τις γυναίκες να αποκτούν μεγάλα μάτια, σαν να είναι η επόμενη μέρα από hangover.

Μάλιστα οι γυναίκες για να αποκτήσουν αυτή την εικόνα καταφεύγουν σε πολύ βαρύ μακιγιάζ αλλά και ενέσιμα στα μάτια, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής Sun.

Η νέα παράξενη τάση προέρχεται από την Κορέα και έχει προκαλέσει εκατοντάδες απομιμήσεις σε ολόκληρο τον κόσμο.

Πρήζοντας τα μάτια σαν να έχουν σακούλες κάτω από τα μάτια, οι γυναίκες προσπαθούν να επιτύχουν μια έκφραση σαν να είναι ζόμπι ή σαν να έχουν περάσει μια μεγάλη νύχτα εκτός σπιτιού. Οι φανατικές αυτής της μόδας που μοιράζονται τις φωτογραφίες τους στα κοινωνικά δίκτυα ισχυρίζονται ότι αυτή η έξτρα προσθήκη που μοιάζει σαν σακούλες κάτω από τα μάτια μπορεί να αντιπαραβάλει τη φυσική λάμψη του ματιού και να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση ότι είναι πιο νεανικό. Δεδομένου ότι αυτή η τρέλα έχει κατακλύσει και τον δυτικό κόσμο σιγά σιγά, σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι πλαστικοί χειρουργοί έχουν παρατηρήσει μια αύξηση στη ζήτηση για τη συγκεκριμένη μορφή στα μάτια.

Ο Δρ Jonquille Chantrey αναφέρει ότι έχει παρατηρήσει μια αύξηση στα άτομα που ζητούν να γίνει προσθετική από υαλουρονικό οξύ στην περιοχή κάτω από τα μάτια. Ωστόσο υπάρχουν ορισμένοι κίνδυνοι που συνδέονται με τη συγκεκριμένη επέμβαση και οι πλαστικοί χειρουργοί προειδοποιούν ότι η έγχυση των ματιών μπορεί να επιταχύνει τη διαδικασία της γήρανσης. Έτσι πολλές από τις γυναίκες απλά προτιμούν να δημιουργήσουν πιο έντονο μακιγιάζ από το να καταφύγουν στον πλαστικό χειρουργό.

Μέσω αυτής της μεθόδου οι γυναίκες βάζουν μια σκούρα σκιά ματιών ή ένα eyeliner και κάνουν ένα μείγμα με ένα κυκλικό σχήμα κάτω από τα μάτια. Εναλλακτικά όσες θέλουν να φαίνεται πιο φυσικό όσες έχουν ξενυχτήσει αποφεύγουν να καλύψουν τα αποτελέσματα την επόμενη μέρα.

Αν και η νέα μόδα είναι ιδιαίτερη διαδεδομένη στις ανατολικές χώρες φαίνεται πως έρχεται με ταχείς ρυθμούς και στις δυτικές μέσω των κοινωνικών δικτύων.

megala matianea moda