Η Μάγισσα – Ξεσκεπάζουν την Θεοφανώ

Η Μάγισσα – Τώρα που ο Μιχαήλ έχει μάθει όλη την αλήθεια για τον πραγματικό σκοπό της άφιξης του Αντρέι στη Μάνη, δηλώνει την επιθυμία του να γίνει και αυτός μέλος της Φιλικής Εταιρείας. Μόνο που ο Αντρέι έχει εντελώς διαφορετική άποψη.

Η Μάγισσα – Ξεσκεπάζουν την Θεοφανώ

Στο μεταξύ, η ανίερη συμμαχία που έχουν κάνει ο Σπήλιος, ο Μιχαήλ και ο Δραγουμάνος ξεκινάει, με τον άξεστο Σπήλιο να δείχνει τώρα ένα διαφορετικό πρόσωπο από αυτό του φιλόδοξου αιμοσταγούς πειρατή… Η Πολυξένη ξεσκεπάζει τη Θεοφανώ και τον Φρίξο στον Βρώτσο, και εκείνος, τυφλός από μίσος, αναλαμβάνει δράση για να εκδικηθεί.

Όσο για τη Δαμιανή, καθώς με τρόμο και απόγνωση διαπιστώνει πως η φρικτή της πράξη να σκοτώσει το ίδιο της το εγγόνι, αντί να ωφελήσει τον γιο της, τον Τζανή, τον βάζει στο στόχαστρο, συγκρούεται με τον Κανέλο. Ποντάροντας στη γοητεία που του ασκεί χρόνια τώρα, προσπαθεί να τον πείσει ότι Οι υποψίες του Αντρέι ότι ο Τζανής δολοφόνησε το μωρό είναι εντελώς ανυπόστατες.

Τώρα πια η αρχόντισσα των Λασκαρέων ξέρει πως ο κλοιός γύρω της αρχίζει να στενεύει και έτσι σχεδιάζει μια νέα συνωμοσία, προκειμένου να σώσει τόσο τον γιο της όσο και τον ίδιο της τον εαυτό!

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h magissaΗ Μάγισσαη μάγισσα mega spoilerΗ Μάγισσα trailerη μαγισσα αντ1η μάγισσα αντεναη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαη μαγισσα νεα σειραη μάγισσα σειράη μάγισσα σημεραη μάγισσα τι θα γίνειη μαγισσα τρειλερΜάγισσαμάγισσα spoilerμαγισσα αντ1μάγισσα νέα σειρά