Η Μάγισσα – Ξεπαστρεύει τον Μάρκο καταλάθος

Η Μάγισσα – Στη συνέχεια της σειράς του “ΑΝΤ1,” θα εκτυλιχθεί μια σύνθετη και αναταραχτική πλοκή. Η Μεταξία έχει αποφασίσει να διαλύσει τον γάμο της Κερασίνας και του Τζανή, καθώς και το ειδύλλιο μεταξύ Μάρκου και Θεοφανώς, και αυτό θα προκαλέσει μεγάλο χάος στην πλοκή.

Η Μάγισσα – Ξεπαστρεύει τον Μάρκο καταλάθος

Αρχικά, η Μεταξία είναι οργισμένη για τον γάμο του πρώτου ζευγαριού και ζηλεύει απίστευτα την Κερασίνα, επιδιώκοντας να τους δυσκολέψει. Για να το πετύχει αυτό, αρχικά προσπαθεί να γίνει φίλη με την Κερασίνα, ώστε να μπορεί να την ελέγχει από κοντά.

Εν τω μεταξύ, η Μεταξία είναι εξίσου ανήσυχη για τη σχέση μεταξύ της Θεοφανώς και του άντρα της, Μάρκου. Είναι σίγουρη πλέον πως κάτι συμβαίνει εκεί και θέλει να το αποκαλύψει. Έτσι, αποφασίζει να ρίξει δηλητήριο στην κανάτα με το νερό που προορίζεται για την Θεοφανώ, σχεδιάζοντας να την αποκλείσει από τον Μάρκο μια και καλή.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα σχεδίασε η Μεταξία. Η κανάτα με το δηλητήριο φτάνει στα χέρια του Μάρκου αντί της Θεοφανώς, με αποτέλεσμα η ζωή του να κινδυνεύει θανάσιμα. Η ερώτηση που προκύπτει είναι εάν ο Μάρκος θα καταφέρει να επιβιώσει από αυτήν την απειλή, ή αν η Μεταξία θα βάλει τέλος στη ζωή του, κάτι που θα αποκαλυφθεί στη συνέχεια της σειράς.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h magissaΗ Μάγισσαη μάγισσα mega spoilerΗ Μάγισσα trailerη μαγισσα αντ1η μάγισσα αντεναη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαη μαγισσα νεα σειραη μάγισσα σειράη μάγισσα σημεραη μάγισσα τι θα γίνειη μαγισσα τρειλερΜάγισσαμάγισσα spoilerμαγισσα αντ1μάγισσα νέα σειρά