Η Μάγισσα – Βγαίνουν μαχαίρια ανάμεσα στ’ αδέλφια

Η Μάγισσα – Ο Μιχαήλ δίνει κι άλλες αρμοδιότητες στον Τζανή και ο Μάρκος νιώθει ριγμένος από τα σχέδια του πατέρα του: «Αυτά όλα τα είχα αναλάβει εγώ, έχεις κάποιο παράπονο από εμένα, πατέρα;», τον ρωτάει και εκείνος του απαντάει: «Μάρκο αγόρι μου, αυτό αποφάσισα κι έτσι θα γίνει».

Η Μάγισσα – Βγαίνουν μαχαίρια ανάμεσα στ’ αδέλφια

Την ίδια ώρα, η Δαμιανή που θέλει να «ξεφορτωθεί» την Αναστασία, τη διώχνει και ο Μάρκος βγαίνει εκτός εαυτού: «Γιατί έδιωξαν τη μητέρα μου; Με ποιο δικαίωμα το έκανες αυτό;», τη ρωτάει και ο Τζανής που βλέπει τη σκηνή αντιδράει: «Μάρκο, μάζεψε τα λόγια σου και πρόσεχε πώς μιλάς στη μάνα μου», τον προειδοποιεί. «Εσύ να μην ανακατεύεσαι, κάνε πίσω», του φωνάζει ο Μάρκος και τότε ο Τζανής θυμώνει και βγάζει το μαχαίρι έτοιμος να σκοτώσει τον Μάρκο.

Όμως ούτε ο τελευταίος μένει με σταυρωμένα τα χέρια και η κατάσταση ξεφεύγει από κάθε έλεγχο με τη Δαμιανή να προσπαθεί να τους χωρίσει. Αργότερα, ο Μάρκος με τη Θεοφανώ βρίσκουν μια τραυματισμένη γυναίκα, η Σιμώνη, η οποία και τους πείθει να την πάρουν μαζί τους και να τη φιλοξενήσουν στον πύργο μέχρι να γίνει καλά.

Μια απόφαση που θα τους βάλει ξανά όλους σε μεγάλο κίνδυνο! Ο Μισέλ, κρυφά απ’ όλους, προσπαθεί ν’ ανακαλύψει αν ο χάρτης που βρήκε είναι πράγματι χάρτης θησαυρού. Το παρελθόν της οικογένειας Λάσκαρη ξυπνά και ο μυστηριώδης ρασοφόρος άντρας κρύβει μέσα του ένα πολύ μεγάλο μυστικό.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h magissaΗ Μάγισσαη μάγισσα mega spoilerΗ Μάγισσα trailerη μαγισσα αντ1η μάγισσα αντεναη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαη μαγισσα νεα σειραη μάγισσα σειράη μάγισσα σημεραη μάγισσα τι θα γίνειη μαγισσα τρειλερΜάγισσαμάγισσα spoilerμαγισσα αντ1μάγισσα νέα σειρά