Η Μάγισσα – Τζανής – Μεταξία εκδικούνται την Κερασίνα

Η Μάγισσα – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς υπόσχονται ανατροπές, καθώς η Κερασίνα αποχωρεί από τον πύργο των Λασκαραίων. Παρακολουθώντας με αγωνία, βλέπουμε την αποκάλυψη των παράνομων σχέσεων μεταξύ του Τζανή και της Μεταξίας, ένα μυστικό που είχε καταλάβει η Κερασίνα εδώ και καιρό.

Η Μάγισσα – Τζανής – Μεταξία εκδικούνται την Κερασίνα

Οι αναταραχές που προκαλεί η αποκάλυψη αυτή δεν αργούν να ξεσπάσουν, με τους Λασκαραίους να βρίσκονται στο επίκεντρο της κρίσης. Παρόλα αυτά, ο Τζανής και η Μεταξία δεν παραμένουν απροστάτευτοι, καθώς έχουν ενεργοποιήσει τους “άσσους” που κρατούν κρυμμένους στα μανίκια τους, προσπαθώντας να ξεφύγουν από τον χείμαρρο των γεγονότων.

Αντίθετα, η Κερασίνα αποφασίζει να διακόψει κάθε σχέση με τον πύργο και να επιστρέψει στο πατρικό της, αναζητώντας ίσως ένα νέο ξεκίνημα. Οι Λασκαραίοι, αναγκάζονται τώρα να απολογηθούν στους Δραγουμάνους για όσα συμβαίνουν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ. Η ερώτηση που διακυβεύεται είναι εάν η Κερασίνα θα καταφέρει να ξεφύγει από την εκδίκηση των Λασκαραίων, που την θεωρούν υπεύθυνη για την αποκάλυψη.

Το μέλλον των χαρακτήρων αναμένεται με ανυπομονησία, υποσχόμενο ακόμα περισσότερο ένταση και ανατροπές σε έναν κόσμο όπου οι σχέσεις και οι μυστικές συνεννοήσεις διαμορφώνουν την πλοκή.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ