Η Μάγισσα – Τρίγγου – Ροϊλός επιστρέφουν

Η Μάγισσα – Ο δεύτερος κύκλος της σειράς επιστρέφει τον Οκτώβριο με μια σειρά από ανατροπές και νέα μυστήρια. Αναμένεται η επιστροφή της Έλλης Τρίγγου και του Αναστάση Ροϊλου στο πλαίσιο της νέας σειράς “Η Μάγισσα – Φλεγόμενη Καρδιά”, που θα βγει στον αέρα αυτόν τον Οκτώβριο.

Η Μάγισσα – Τρίγγου – Ροϊλός επιστρέφουν

Η διαδικασία του casting βρίσκεται στα τελικά της στάδια, με την Μαρία Κίτσου, το Μελέτη Ηλία, τη Γιούλικα Σκαφιδά και το Σπύρο Χατζηαγγελάκη να έχουν ήδη επιλεγεί, ενώ υπάρχουν ενδείξεις και για τον Γιώργο Παπαγεωργίου. Στον νέο, ανατρεπτικό κύκλο της σειράς, θα παρακολουθήσουμε το prequel της ιστορίας, όπου η Θεοφανώ θα διαδραματίσει καίριο ρόλο, αποκαλύπτοντας τα μυστικά γύρω από το αμφιλεγόμενο τέλος της. Παράλληλα, θα δούμε τι συναίβει στον Αντρέι και τις συνθήκες που οδήγησαν στην κληρονομιά του “καταραμένου” χαρίσματος στον γιο της Θεοφανώ, τον οποίο θα βλέπουμε στις αρχές του 20ού αιώνα.

Η αναζήτηση αυτή θα μας οδηγήσει πίσω στον 18ο αιώνα και στην ενετοκρατούμενη Μάνη, όπου η Μαρία Κίτσου θα εμφανιστεί ως η μάγισσα που προκαλεί έκπληξη και αναταραχή στην κοινότητα. Οι επερχόμενες ανατροπές και η ανακάλυψη νέων μυστικών αναμένεται να κρατήσουν το κοινό σε εγρήγορση καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ