Η Μάγισσα – Τρελαίνεται από την ζήλεια και γίνεται δολοφόνος

Η Μάγισσα – Στη συνέχεια της σειράς συμβαίνουν συγκλονιστικά γεγονότα που έχουν δραματικές επιπτώσεις στη ζωή των χαρακτήρων, ιδίως στη Μεταξία. Η Μεταξία ταλαιπωρείται από έντονα συναισθήματα ζήλειας, καταλήγοντας να γίνει δολοφόνος.

Η Μάγισσα – Τρελαίνεται από την ζήλεια και γίνεται δολοφόνος

Συγκεκριμένα, αποφασίζει να διαλύσει τον γάμο της Κερασίνας και του Τζανή, καθώς και τον ερωτικό δεσμό ανάμεσα στον Μάρκο και τη Θεοφανώ. Αυτή η απόφαση, ωστόσο, θα έχει τραγικές συνέπειες. Η Μεταξία είναι οργισμένη για τον γάμο του Τζανή και ζηλεύει έντονα, με σκοπό να καταστήσει δύσκολη τη ζωή τους. Σε αυτήν την προσπάθεια, αρχικά προσπαθεί να γίνει φίλη με την Κερασίνα, προσεγγίζοντάς την προκειμένου να την ελέγχει και να την παρακολουθεί από κοντά.

Επιπλέον, η Μεταξία είναι εξίσου ανήσυχη για τη Θεοφανώ, πιστεύοντας ότι υπάρχει κάτι ανάμεσά της και του Μάρκου, του άντρα της. Σχεδιάζει να απομακρύνει την Θεοφανώ από τη ζωή της για τα καλά. Έτσι, ανακατεύει δηλητήριο στο νερό που είχε προοριστεί για τη Θεοφανώ, αλλά αναπόδραστα, το νερό αυτό το πίνει ο Μάρκος. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να κινδυνεύει θανάσιμα η ζωή του.

Ερωτηματικά προκύπτουν όσον αφορά το μέλλον του Μάρκου στη σειρά “Μάγισσα.” Θα καταφέρει να επιβιώσει, ή η Μεταξία θα μεταμορφωθεί σε αδίστακτη δολοφόνο; Το μέλλον των χαρακτήρων και η εξέλιξη της ιστορίας αναμένονται με αγωνία. Στη συνέχεια της ιστορίας, η Μεταξία βρίσκεται ανάμεσα σε έντονα συναισθήματα φθόνου και εξάρτησης, που την οδηγούν στο άκρο της απελπισίας.

Η επιθυμία της για εξουσία και ελέγχο, συνδυασμένη με τη ζήλεια για την ευτυχία των άλλων χαρακτήρων, την οδηγούν σε ακραίες πράξεις. Καθώς οι εξελίξεις συνεχίζονται, η ερώτηση που κυριαρχεί είναι αν η Μεταξία θα αλλάξει τον δρόμο της και θα βρει την ανθρώπινη πλευρά της ή αν θα εξακολουθήσει να προκαλεί το χάος και τον κίνδυνο για τους άλλους χαρακτήρες. Η αγωνία και η ανατροπή παραμένουν κυρίαρχες στην αναπτυσσόμενη πλοκή της σειράς “Μάγισσα.”

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h magissaΗ Μάγισσαη μάγισσα mega spoilerΗ Μάγισσα trailerη μαγισσα αντ1η μάγισσα αντεναη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαη μαγισσα νεα σειραη μάγισσα σειράη μάγισσα σημεραη μάγισσα τι θα γίνειη μαγισσα τρειλερΜάγισσαμάγισσα spoilerμαγισσα αντ1μάγισσα νέα σειρά