Η Μάγισσα – Του υπόσχεται να κρατήσει το μυστικό του κρυφό

Η Μάγισσα – Οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια της σειράς υπόσχονται να είναι συναρπαστικές καθώς ο Μάρκος βλέπει με ζήλο την σχέση του Αντρέι και της Θεοφανώς. Της ζητά απο την Θεοφανώ να κρατήσει μυστικό ότι είναι Λάσκαρης

Η Μάγισσα – Του υπόσχεται να κρατήσει το μυστικό του κρυφό

Η αποκάλυψη του μυστικού της Θεοφανώς, ότι είναι έγκυος, έρχεται στο φως, ενώ ο Μάρκος ζηλεύει την φιλία μεταξύ της και του Αντρέι. Παράλληλα, η Μεταξία υποπτεύεται την Πολυξένη για τον φόνο του παιδιού της. Η Θεοφανώ αποφασίζει να επιστρέψει στον πύργο, αποκαλύπτοντας το μυστικό της περί οραμάτων σε όλους. Η Δαμιανή με την Πολυξένη αναστατώνονται, καθώς η ανησυχία τους φαίνεται να μην είναι άδικη.

Η Θεοφανώ βλέπει σε όραμα τον πραγματικό δολοφόνο του βρέφους, προκαλώντας τεράστιο σοκ. Στον Φρίξο, εκφράζει την αδυναμία της να κατανοήσει την κατάσταση, ενώ ο Φρίξος εκφράζει βεβαιότητα ότι αυτή είναι η αλήθεια. Παράλληλα, ο Πετρούνης ξεσκεπάζει τον Μαριόλη και το συμβούλιο των καπεταναίων στέκεται στο πλευρό των Μανιατών, προκαλώντας νέο θάνατο που προκαλεί σεισμό. Ο Αντρέι, μετά το όραμα της Θεοφανώς, αλλάζει τη συμπεριφορά του, προκαλώντας αντιδράσεις. Η σχέση του με τη Θεοφανώ περνάει σε αδιέξοδο, ενώ η Ποτούλα παίρνει απόφαση που μπορεί να ξαναφέρει εχθροπραξίες μεταξύ οικογενειών.

Ο Μάρκος, από ζήλεια, επιτίθεται στον Αντρέι, υπονοώντας περί ενδιαφέροντος του προς τη Θεοφανώ. Ταυτόχρονα, η συμπεριφορά του είναι εριστική και προκλητική. Η Ποτούλα, με τον Φρίξο, σχεδιάζει να ξεσκεπάσει την Πολυξένη, ενώ ο Αντρέι και ο Κανέλλος αντιμετωπίζουν αποκαλύψεις για το Τζανέτο που τους συγκλονίζουν. Οι Γερακάρηδες προσπαθούν να απομακρύνουν την Ποτούλα. Η Θεοφανώ, με τον Φρίξο, σχεδιάζει να απαλλαγεί από το χάρισμα της, με τον Αντρέι να γίνεται μάρτυρας νέου οράματος.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h magissaΗ Μάγισσαη μάγισσα mega spoilerΗ Μάγισσα trailerη μαγισσα αντ1η μάγισσα αντεναη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαη μαγισσα νεα σειραη μάγισσα σειράη μάγισσα σημεραη μάγισσα τι θα γίνειη μαγισσα τρειλερΜάγισσαμάγισσα spoilerμαγισσα αντ1μάγισσα νέα σειρά