Η Μάγισσα – Του δίνει το χρίσμα του αρχηγού αλλά το μετανιώνει

Η Μάγισσα – Ο Μιχαήλ, μετά από σκέψη που φαίνεται να έχει σκαλώσει ως βόμβα στον πύργο των Λασκαραίων, λαμβάνει μια σημαντική απόφαση, αλλά η επίδραση της στον ίδιο και στην οικογένεια των Λάσκαρη είναι πολύπλοκη. Καταλήγει να ορίσει τον Μάρκο, τον γιο του, ως τον καινούργιο καπετάνιο της οικογένειας.

Η Μάγισσα – Του δίνει το χρίσμα του αρχηγού αλλά το μετανιώνει

Αυτή η απόφαση προκαλεί έκπληξη σε όλους, ιδίως όμως στη Δαμιανή, η οποία αντιδρά αρνητικά στο να βλέπει τον βιολογικό της γιο να μένει στο περιθώριο. Ωστόσο, αργότερα, ο Μιχαήλ μετανιώνει για αυτήν την απόφαση, καθώς ακούει τις επιθυμίες του γιου του. Η επιλογή του Μάρκου να κάνει σύζυγό του τη Θεοφανώ προκαλεί επιπλέον προβλήματα, καθώς η Μεταξία αντιδρά αρνητικά σε αυτήν την αλλαγή στην ιεραρχία της οικογένειας Λάσκαρη. Το περιοδικό Τηλέραμα αναφέρει ότι η Μεταξία δυσκολεύεται να δεχτεί τη Θεοφανώ σε μια ισχυρότερη θέση από τη δική της.

Ωστόσο, όταν ο Μιχαήλ μαθαίνει για τις προθέσεις του Μάρκου να κάνει σύγκριση με τη Θεοφανώ, μετανιώνει για την απόφαση του να τον καθιερώσει ως καπετάνιο. Έτσι, η ιεραρχία στην οικογένεια Λάσκαρη αρχίζει να αλλάζει, προκαλώντας αναταραχές και αντιδράσεις ανάμεσα στα μέλη της. Η αναταραχή στην οικογένεια Λάσκαρη εντείνεται με την απόφαση του Μάρκου να κάνει σύζυγό του τη Θεοφανώ.

Η Μεταξία, αντιλαμβανόμενη την αδυναμία της να διατηρήσει τον έλεγχο στην οικογενειακή ιεραρχία, βρίσκει παρηγοριά στην αγκαλιά του Τζανή. Ωστόσο, και ο ίδιος ο Τζανής είναι αναστατωμένος από τις αλλαγές, αναρωτιόμενος πώς θα επηρεαστεί η θέση του στο σύνολο των γεγονότων. Η εξέλιξη αυτή δείχνει πόσο περίπλοκες μπορούν να γίνουν οι σχέσεις σε μια οικογένεια, όταν οι αποφάσεις επηρεάζουν τη δυναμική των μελών της.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h magissaΗ Μάγισσαη μάγισσα mega spoilerΗ Μάγισσα trailerη μαγισσα αντ1η μάγισσα αντεναη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαη μαγισσα νεα σειραη μάγισσα σειράη μάγισσα σημεραη μάγισσα τι θα γίνειη μαγισσα τρειλερΜάγισσαμάγισσα spoilerμαγισσα αντ1μάγισσα νέα σειρά