Η Μάγισσα – Τον παντρεύεται και ρίχνει στάχτη στα μάτια των Λασκαραίων

Η Μάγισσα – Στη σειρά πρόκειται να συμβούν σημαντικές αναταραχές, καθώς θα παρακολουθήσουμε την εξέλιξη μιας εγκυμοσύνης και ενός γάμου που ανατρέπουν τα δεδομένα, με πρωταγωνίστρια τη Θεοφανώ. Συγκεκριμένα, όπως θα διαπιστώσουμε στα επόμενα επεισόδια, η ίδια περιμένει το πρώτο της παιδί, με πατέρα τον Μάρκο. Αυτό όμως πρέπει να παραμείνει απόρρητο.

Η Μάγισσα – Τον παντρεύεται και ρίχνει στάχτη στα μάτια των Λασκαραίων

Ο Φρίξος, που θεωρεί τη Θεοφανώ σαν αδερφή του, προτείνει στη Θεοφανώ να παντρευτούν, προκειμένου να κρατήσουν κρυφή την αλήθεια. Η Θεοφανώ, φυσικά, δέχεται την πρόταση. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, αυτός ο γάμος περιγράφεται ως ένας γάμος μεταξύ δύο φίλων, δίχως ερωτικό υπόβαθρο. Αντιθέτως, παρουσιάζεται ως ένας γάμος μεταξύ δύο ανθρώπων που είχαν μια κρυφή σχέση και τώρα πρόκειται να γίνουν γονείς.

Ωστόσο, ο Μάρκος γνωρίζει ότι το παιδί είναι δικό του και αντιμετωπίζει με ανυπομονησία το ενδεχόμενο να μεγαλώσει με άλλον πατέρα. Οι προσεχείς εξελίξεις στη σειρά υπόσχονται να ανατρέψουν τις ζωές των χαρακτήρων, αναδεικνύοντας τον εσωτερικό αναστατωμένο κόσμο τους. Η Θεοφανώ βρίσκεται ανάμεσα σε δύο άνδρες, τον Φρίξο που την θεωρεί αδελφή του και τον Μάρκο που είναι ο πραγματικός πατέρας του παιδιού που φέρει στην κοιλιά της.

Η απόφαση της να παντρευτεί τον Φρίξο για να προστατέψει το μυστικό της εγκυμοσύνης της φαίνεται ότι θα έχει δραματικές επιπτώσεις, καθώς ο Μάρκος προσπαθεί να κρατήσει κρυφή την αλήθεια και να αντιμετωπίσει τα συναισθηματικά του διλήμματα. Η σειρά σίγουρα υπόσχεται ανατροπές και συγκινήσεις καθώς οι χαρακτήρες προσπαθούν να πλοηγηθούν μέσα από αυτό το μπερδεμένο ερωτικό τρίγωνο.

h magissaΗ Μάγισσαη μάγισσα mega spoilerΗ Μάγισσα trailerη μαγισσα αντ1η μάγισσα αντεναη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαη μαγισσα νεα σειραη μάγισσα σειράη μάγισσα σημεραη μάγισσα τι θα γίνειη μαγισσα τρειλερΜάγισσαμάγισσα spoilerμαγισσα αντ1μάγισσα νέα σειρά