Η Μάγισσα – Το βασικό καστ και οι πρώτες δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Η Μάγισσα – Η δραματική σειρά “Η μάγισσα: Φλεγόμενη καρδιά” επιστρέφει δυναμικά, προβάλλοντας δύο επεισόδια την εβδομάδα. Με νέα επεισόδια γεμάτα πλοκή, δράση, αγωνία, έρωτες και συναρπαστικές ιστορίες, συνεχίζει από τον πρώτο κύκλο.

Η Μάγισσα – Το βασικό καστ και οι πρώτες δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Το νέο prequel μας ταξιδεύει πίσω στον χρόνο, ξεκινώντας την ιστορία από την αρχή. Λέξεις-κλειδιά όπως “αλαζονεία, απληστία, οργή” εμφανίζονται στο teaser, δίνοντας το στίγμα για τα κίνητρα που θα καθορίσουν τις πράξεις των ηρώων. Η σκηνοθεσία ανήκει στον Λευτέρη Χαρίτο, με τους σεναριογράφους Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρο Καλκόβαλη να υπόσχονται έναν συναρπαστικό δεύτερο κύκλο. Στο σημείωμα με το τέλος του πρώτου κύκλου, ανέφεραν πως “όπως η μέρα συνυπάρχει με τη νύχτα, η αγάπη με το μίσος και το καλό με το κακό, έτσι και για κάθε Κυπριανή θα υπάρχει πάντα μια Θεοφανώ”.

Η ιστορία ξεκινά το 1710 στην ενετοκρατούμενη Μάνη, όπου οι δύο δυνάμεις συγκρούονται για πρώτη φορά, αφήνοντας ανεξίτηλα σημάδια στις γενιές που ακολουθούν. Η σειρά θα μας οδηγήσει μέχρι το 1910, με έναν απόγονο που αναζητά απαντήσεις για ένα χάρισμα που μπορεί να είναι κατάρα. Στους κεντρικούς ρόλους βρίσκονται οι Μαρία Κίτσου, Μελέτης Ηλίας, Γιάννης Ποιμενίδης, Σπύρος Τσεκούρας, Γιούλικα Σκαφιδά, Σπύρος Χατζηαγγελάκης, Γιώργος Παπαγεωργίου, Έλενα Σαλαμπάση, Ελένη Σακκά, Εριφύλη Κιτζόγλου, Αλέξανδρος Πιεχόβιακ και Κωνσταντίνος Γεωργαλής.

Η Μαρία Κίτσου δηλώνει πως υποδύεται την Πανδώρα Μοντιλιάνι, έναν πολύ αινιγματικό χαρακτήρα. Ενθουσιασμένη με τη συμμετοχή της, αναφέρει πως το σενάριο την άφησε άφωνη, περιγράφοντάς το ως απίστευτο crime story σε μια αχαρτογράφητη εποχή της Ελλάδας, το 1710. Ο Μελέτης Ηλίας, ο οποίος παίζει τον Τζουζέπε Μοντιλιάνι, λέει ότι τα συναισθήματά του για τη “Μάγισσα” δεν είναι μαγικά, καθώς πολεμά τη μαγεία που υπάρχει γύρω τους. Ο Γιώργος Παπαγεωργίου, που υποδύεται τον Σίλβιο, εκφράζει τον ενθουσιασμό του για τη σειρά, τονίζοντας την ευκαιρία να μπει στον ρόλο και να ανακαλύψει την εξέλιξη της ιστορίας.

Η Γιούλικα Σκαφιδά, η οποία θα παίξει τη Λεώνη, περιγράφει την ηρωίδα της ως απόκοσμη με περίεργες συνήθειες και μεταφυσικά χαρακτηριστικά, ενώ προσπαθεί να της δώσει ψήγματα ευαισθησίας και ανθρωπιάς. Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης, που υποδύεται τον πατέρα Αντώνη, εκφράζει την προσμονή του για όσα θα έρθουν, τόσο στο παρόν όσο και στο παρελθόν. Η σειρά υπόσχεται μια συναρπαστική πορεία, με πλούσια πλοκή και δυνατές ερμηνείες, κρατώντας το ενδιαφέρον του κοινού αμείωτο και στο δεύτερο κύκλο.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ