Η Μάγισσα – Το Ταξίδι στο Χρόνο και Μάχη με το Πεπρωμένο ξεκινούν

Η Μάγισσα – Ο πολυαναμενόμενος β κύκλος κάνει απόψε πρεμιέρα στον ΑΝΤ1, ξεκινώντας με την αποκάλυψη μυστικών και παθών. Στην ιστορία, που εκτυλίσσεται στη Μάνη του 1910, ο Ανδρέας Λάσκαρης, δισέγγονος της Θεοφανώς, ακολουθεί ένα όραμα που τον οδηγεί σε ένα ταξίδι στο χρόνο.

Η Μάγισσα – Το Ταξίδι στο Χρόνο και Μάχη με το Πεπρωμένο ξεκινούν

Αναζητά τη λύση ενός γρίφου, που θα απελευθερώσει την οικογένειά του από το καταραμένο χάρισμα. Όταν ανοίγει τη σκοτεινή πόρτα του πύργου των Λασκαραίων, το φως τον καθοδηγεί πίσω στο 1710, στην Ενετοκρατούμενη Μάνη. Εκείνη την περίοδο, ο σκληρός ρέκτορας Τζουζέπε Μοντιλιάνι και η σύζυγός του Πανδώρα φτάνουν στον πύργο. Η παρουσία τους συμπίπτει με τις ανεξήγητες δολοφονίες φτωχών κοριτσιών, που έχουν ταράξει την τοπική κοινωνία. Ο Ανδρέας ανακαλύπτει ανεκπλήρωτα πάθη και ανομολόγητα συναισθήματα, που αναμετρώνται με τα σχέδια επιρροής και εξουσίας της εποχής.

Στην προσπάθειά του να ελευθερώσει τη γενιά του, ο Ανδρέας καλείται να αντιμετωπίσει σκληρές αλήθειες και να διαχειριστεί τον έρωτα, την εξουσία και τις συγκρούσεις του ορατού με τον αόρατο κόσμο. Η σύγκρουση ανάμεσα στην πίστη και την αμφιβολία, το καλό και το κακό, θα κορυφωθεί. Μια ραγισμένη καρδιά διεκδικεί με πάθος την παλιά της αγάπη, ακόμα κι αν πρέπει να καεί στη δική της φλόγα. Το κουτί της Πανδώρας ανοίγει, φέρνοντας στο φως μυστικά που καθορίζουν την πορεία του Ανδρέα και της οικογένειάς του. Έτσι, η μάχη για τη σωτηρία και την αλήθεια αρχίζει, σε ένα ταξίδι γεμάτο ανατροπές και έντονα συναισθήματα.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ