Η Μάγισσα – Το Σκοτεινό Μυστικό που Συνδέει Μιχαήλ – Σπήλιο

Η Μάγισσα – Στην συνέχεια της σειράς, έντονες εξελίξεις αναμένεται να συγκλονίσουν το κοινό, με την αποκάλυψη ενός σκοτεινού μυστικού που ενώνει Μιχαήλ και Σπήλιο. Η Θεοφανώ, έχοντας αποκαλύψει το εξαιρετικό της χάρισμα, βρίσκεται υπό επίθεση εντός του πύργου και από τον πλήθος που έχει συγκεντρωθεί έξω, απαιτώντας την απομάκρυνσή της. Ανάμεσα στους αντιπάλους της, ξεχωρίζει η οικογένεια των Τριβολαίων, αυστηρά προσκολλημένη στη θρησκεία της.

Η Μάγισσα – Το Σκοτεινό Μυστικό που Συνδέει Μιχαήλ – Σπήλιο

Η σειρά προχωρά, αποκαλύπτοντας ότι οι επιθέσεις αυτές ξυπνούν αναμνήσεις στον Σπήλιο και τον Μιχαήλ από το παρελθόν. Κατά τη διάρκεια της παρακολούθησης της Αναχίτ, μητέρας της Θεοφανώς, να καίγεται, οι δύο άνδρες είχαν μείνει άναυδοι. Στο μυαλό τους, αναδύεται ένα μυστικό από το παρελθόν, αφορώντας την απόφαση της Κυπριανής και του πατέρα του Μιχαήλ. Επίσης, φαίνεται να αποκαλύπτεται η συμφωνία μεταξύ Λασκαραίων και Γερακαραίων για την εκτέλεση της Αναχίτ και το κρυφό αυτό γεγονός.

Με την αποκάλυψη αυτή, η σχέση της Αναχίτ με τη Θεοφανώ γίνεται σαφής στους Μιχαήλ και Σπήλιο. Η έκπληξη και ο θυμός προκαλούνται από την αντίληψη τους για τη σκοτεινή συνωμοσία που σχεδιάστηκε γύρω από τον θάνατο της Αναχίτ. Πώς θα αντιδράσουν οι δύο άντρες ανακαλύπτοντας την αλήθεια; Η σειρά συνεχίζει να αποκαλύπτει τις εντάσεις και τις ανατροπές, αφήνοντας το κοινό σε αγωνία για την εξέλιξη της ιστορίας και τον αντίκτυπο που θα έχει στους κεντρικούς χαρακτήρες.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ