Η Μάγισσα – Το σεντούκι καίει τους Γερακάρηδες

Η Μάγισσα – Οι εξελίξεις που θα λάβουν χώρα στα επόμενα επεισόδια της σειράς αναμένεται να είναι συναρπαστικές, καθώς θα αποκαλυφθεί η κρυφή σχέση του πατέρα του Σπήλιου, που έχει αλλάξει την όλη ιστορία. Μια συγκλονιστική αποκάλυψη θα φέρει στο φως το γεγονός ότι η Κυπριανή, μέχρι πρότινος θεωρούμενη αθώα, έχει υπάρξει δολοφόνος.

Η Μάγισσα – Το σεντούκι καίει τους Γερακάρηδες

Η Αναχίτ, μητέρα της Θεοφανώς, βρέθηκε να κρύβεται σε σπηλιά, κυνηγημένη από άγνωστους που είχαν σκοπό να την εξοντώσουν, μαζί με το νεογέννητο μωρό της. Η Αγαθή και ο Μανώλης την ανακάλυψαν τυχαία, αλλά παρά τη σωτηρία της Θεοφανώς, η μητέρα της χάθηκε. Μετά την αποκάλυψη αυτής της αλήθειας, η Θεοφανώ ήθελε να μάθει ποιος ήταν ο εχθρός που ήθελε να τη βλάψει και τον λόγο που το έκανε. Η απάντηση ήρθε μέσα από ένα όραμα, που αποκάλυψε τους Γερακάρηδες ως τους υπαίτιους, αναδεικνύοντας πως αυτή η οικογένεια είχε σχέση με τον θάνατο της μητέρας της.

Ο Μισέλ, εξερευνώντας ένα από τα σεντούκια του πατέρα του Σπήλιου, εντοπίζει παράξενα κομμένα ξυλαράκια που θυμίζουν αυτά που χρησιμοποιούσε η Αναχίτ για τα μαγικά της. Μαζί με αυτά, ανακαλύπτει ένα γράμμα όπου ο Αντώνης Σκλαβούνος ζητά περισσότερες πληροφορίες για την Αναχίτ, προκειμένου να την εντοπίσει, όπως του το είχε ζητήσει η Γερακάρισα.

Αυτές οι λεπτομέρειες εντάσσονται σε ένα παζλ, και ο Μισέλ συνειδητοποιεί ότι ο πατέρας του Σπήλιου διατηρούσε κρυφή σχέση με την Αναχίτ, και το παιδί που γεννήθηκε ήταν δικό του. Μάθαμε, λοιπόν, ότι η Κυπριανή, αντιδρώντας στην απιστία του άνδρα της και στη γέννηση του παράνομου παιδιού του, εξαπολύει τη ζήλια της και εντείνει το σχέδιο της για να εξοντώσει την Αναχίτ και το μωρό, χρησιμοποιώντας τον Σκλαβούνο για τον σκοπό αυτό. Έτσι, η Κυπριανή, λόγω της απιστίας του άνδρα της, μετατράπηκε σε μια αδίστακτη δολοφόνο.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h magissaΗ Μάγισσαη μάγισσα mega spoilerΗ Μάγισσα trailerη μαγισσα αντ1η μάγισσα αντεναη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαη μαγισσα νεα σειραη μάγισσα σειράη μάγισσα σημεραη μάγισσα τι θα γίνειη μαγισσα τρειλερΜάγισσαμάγισσα spoilerμαγισσα αντ1μάγισσα νέα σειρά