Η Μάγισσα – Το σχέδιο του Μάρκου παίρνει σάρκα και οστά

Η Μάγισσα – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η αγωνία κορυφώνεται καθώς ο Μάρκος επιστρέφει στον Πύργο με την Θεοφανώ, και αναγκάζει την ίδια να τον ακολουθήσει. Οι αποκαλύψεις για τον Θράσο Γερακάρη συνταράσσουν τον Αντρέι και τη Θεοφανώ, που επιστρέφουν στον καταυλισμό των τσιγγάνων, μόνο για να συναντήσουν τον Μάρκο και τους άνδρες του.

Η Μάγισσα – Το σχέδιο του Μάρκου παίρνει σάρκα και οστά

Αυτοί επιθυμούν να επιστρέψει η Θεοφανώ στον Πύργο, θέτοντας την ενώπιον ενός διλήμματος. Η Θεοφανώ πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στην εκδίκηση και μια νέα ζωή. Τελικά, αποφασίζει να επιστρέψει στον Πύργο των Λασκαραίων, ακολουθώντας τον Μάρκο και προσπαθώντας να αντιμετωπίσει τις συνέπειες. Αν και γνωρίζει ότι η προοπτική της φυλάκισης και η αντιμετώπιση του πατέρα του παιδιού της δεν είναι εύκολες, επιλέγει να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα αντί να την αποφύγει.

Ο Αντρέι προσπαθεί να την πείσει να της αλλάξει γνώμη, αλλά οι προσπάθειές του αποβαίνουν μάταιες. Το σχέδιο του Μάρκου φαίνεται να πραγματοποιείται με την Θεοφανώ και το μωρό του μέσα στον Πύργο. Ωστόσο, η τελική κατάληξη είναι ακόμη αβέβαιη, καθώς ο Αντρέι δεν έχει ακόμη αποκαλύψει όλα τα χαρτιά του. Η συνέχεια υπόσχεται να είναι ακόμη πιο ανατρεπτική και αγωνιώδης.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ