Η Μάγισσα – Το πνεύμα της Αναχίτ καθοδηγεί Κανέλλο – Θεοφανώ

Η Μάγισσα – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς αναμένονται με μεγάλη αγωνία, καθώς η Αναχίτ κατέχει ένα καίριο ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας, στηρίζοντας την Θεοφανώ και τον Κανέλλο.

Η Μάγισσα – Το πνεύμα της Αναχίτ καθοδηγεί Κανέλλο – Θεοφανώ

Η Θεοφανώ, συγκλονισμένη, βρίσκεται στο πλευρό του Κανέλλου, ο οποίος επιδιώκει να εμποδίσει τον Αντρέι και τον Μάρκο από τον επικείμενο θάνατο. Με αγωνία, η Θεοφανώ τρέχει να βρει τους δύο άνδρες, αλλά αντιμετωπίζει τη δυσκολία να τους εντοπίσει. Εκείνη τη στιγμή, ο Κανέλλος της ζητά να χρησιμοποιήσει το χάρισμά της, καλώντας το πνεύμα της Αναχίτ να τους καθοδηγήσει.

Η Θεοφανώ, παρά τον φόβο της, αποφασίζει να χρησιμοποιήσει την ενόραση κατά βούληση για πρώτη φορά. Το πνεύμα της Αναχίτ τη βοηθά και της ανοίγει τον δρόμο προς τον προορισμό τους. Κατά την άφιξη τους, ο Κανέλλος αποκαλύπτει μια σοκαριστική αλήθεια, ενώ τα δύο ξαδέρφια είναι έτοιμα να αντιμετωπίσουν την αναπόφευκτη σύγκρουση. Ο Αντρέι εμφανίζεται καταστροφικός, ενώ ο Μάρκος αρνείται να πιστέψει τις αποκαλύψεις του θείου του.

Οι λέξεις του Κανέλλου αποκαλύπτουν ότι ο μεγάλος εχθρός, ο Αντρέι, είναι δικαιωματικά ο καπετάνιος του πύργου και ο ηγέτης της οικογένειας. Το σοκ παραμένει ανεξίτηλο, καθώς κανένας δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την αλήθεια. Ο Αντρέι, αποφασισμένος, αποχωρεί οριστικά από τη Μάνη, αρνούμενος να επιστρέψει στον πύργο των Λασκαραίων. Παράλληλα, η Θεοφανώ, κυριευμένη από τη μητρική της παρουσία, είναι έτοιμη να ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο μακριά από τον Μάρκο και όσα την έδεναν μέχρι τώρα.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ