Η Μάγισσα – Το όραμα δείχνει την Πολυξένη να πνίγει το μωρό στο ποτάμι

Η Μάγισσα – Συγκλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο της σειράς. Σύμφωνα με πληροφορίες του serfare.com η Θεοφανώ βλέπει σε όραμα την Πολυξένη να πνίγει το μωρό στο ποτάμι.

Η Μάγισσα – Το όραμα δείχνει την Πολυξένη να πνίγει το μωρό στο ποτάμι

Έτσι αναμένεται να προσφέρει συναρπαστικές εξελίξεις, καθώς η Θεοφανώ επιστρέφει στον πύργο για μια δεύτερη ανάκριση σχετικά με τα οράματά της. Αυτή τη φορά, η ανάκριση πραγματοποιείται από την οικογένεια των Λασκαραίων, καθώς η Μεταξία είναι πεπεισμένη ότι η Θεοφανώ είναι υπεύθυνη για τον θάνατο του μωρού της. Οι ειδήσεις εξαπλώνονται γρήγορα σε ολόκληρο τον πύργο, δημιουργώντας διχασμό μεταξύ των πιστευόντων και των αμφισβητούντων την ενοχή της Θεοφανώς.

Ο Αντρέι ανακαλύπτει κάτι σημαντικό για τον Τζανέτο, προκαλώντας αναστάτωση, ενώ η Κυπριανή αποκαλύπτει τον προδότη του πύργου της. Η αναταραχή επικρατεί καθώς ορισμένοι πιστεύουν στην ενοχή της Θεοφανώς, άλλοι την κατακρίνουν ως απατεώνισσα, ενώ άλλοι αναζητούν ακόμη εξηγήσεις.

Η σχέση της Θεοφανώς με τον Μάρκο φαίνεται να βρίσκεται σε αδιέξοδο, ενώ ο Φρίξος είναι πεπεισμένος ότι το νέο όραμα της Θεοφανώς είναι αληθές. Με έναν απροσδόκητο σύμμαχο στο πλευρό τους, αποφασίζουν να αποκαλύψουν τον πραγματικό δολοφόνο του βρέφους, διασκαλίζοντας έτσι ένα νέο κεφάλαιο στην εξέλιξη της ιστορίας.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h magissaΗ Μάγισσαη μάγισσα mega spoilerΗ Μάγισσα trailerη μαγισσα αντ1η μάγισσα αντεναη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαη μαγισσα νεα σειραη μάγισσα σειράη μάγισσα σημεραη μάγισσα τι θα γίνειη μαγισσα τρειλερΜάγισσαμάγισσα spoilerμαγισσα αντ1μάγισσα νέα σειρά