Η Μάγισσα – Το όραμα ανατρέπει την ζωή του

Η Μάγισσα – Όπως θα δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς, μετά το όραμα της Θεοφανώς, ο Αντρέι βλέπει όλη του τη ζωή να ανατρέπεται. Αρχίζει εντατικά έρευνες και μαζί με τον Κανέλλο θα βρεθούν μπροστά σε αποκαλύψεις για τον Τζανέτο που θα τους συγκλονίσουν. Όπως θα μάθουμε πολύ αργότερα, η μητέρα του Αντρέι, η Σοφία, είχε σχέση με τον Τζανέτο και περίμενε το παιδί του, όταν εκείνος χάθηκε και θεωρήθηκε νεκρός.

Η Μάγισσα – Το όραμα ανατρέπει την ζωή του

Για να αποφύγει την κατακραυγή της κοινωνίας, η ίδια αναγκάστηκε να παντρευτεί με τον Ρώσο Σεργκέι Σιντόροφ, ο οποίος αναγνώρισε μεν το παιδί της σαν δικό του, αλλά ποτέ δεν το αγάπησε σαν δικό του! Όπως προαναφέραμε, Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του serfare.com ο Αντρέι θα μάθει την αλήθεια για το ποιος είναι στο τέλος του πρώτο μισό της σεζόν, δηλαδή τον Δεκέμβριο. Ωστόσο η οικογένεια Λάσκαρη θα μάθει το μεγάλο μυστικό πολύ αργότερα, και κοντά στον Φεβρουάριο.

Η είδηση θα σκάσει σαν βόμβα στον πύργο και θα προκαλέσει μεγάλη αναταραχή, αφού ο Αντρέι είναι ουσιαστικά ο πραγματικός αρχηγός της οικογένειας Λάσκαρη. Ο Μάρκος δεν θα έχει πια κανένα δικαίωμα να είναι αρχηγός, κάτι που θα προκαλέσει την αντίδραση του Μιχαήλ, ενώ από την άλλη ο Κανέλλος θα στηρίξει τον ανιψιό του και για του αγαπημένου του αδελφού.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h magissaΗ Μάγισσαη μάγισσα mega spoilerΗ Μάγισσα trailerη μαγισσα αντ1η μάγισσα αντεναη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαη μαγισσα νεα σειραη μάγισσα σειράη μάγισσα σημεραη μάγισσα τι θα γίνειη μαγισσα τρειλερΜάγισσαμάγισσα spoilerμαγισσα αντ1μάγισσα νέα σειρά