Η Μάγισσα – Το όνειρο του Τζανή γίνεται πραγματικότητα

Η Μάγισσα – Τα επερχόμενα επεισόδια της σειράς φέρνουν αναταραχή και ανατροπές. Ο Μάρκος, έχοντας αποκαλύψει τον έρωτά της Μεταξίας με τον Τζανή, αποβάλλει τον Τζανή από τον πύργο, αφήνοντάς τον να περιπλανηθεί μόνος στους δρόμους.

Η Μάγισσα – Το όνειρο του Τζανή γίνεται πραγματικότητα

Αλλά η μοίρα του δεν είναι ευνοϊκή, καθώς πέφτει στα χέρια αδίστακτων που σχεδιάζουν την πώλησή του ως σκλάβου. Τον σώζει ο Μόφορης, που τον αγοράζει και τον παραδίδει στον πύργο των Γερακάρηδων. Εκεί, ο Τζανής προσπαθεί να πείσει τον Σπήλιο να ενωθούν και να αντιμετωπίσουν τους Λασκαραίους. Αν και αρχικά απορρίπτει την ιδέα, ο Σπήλιος τελικά συμφωνεί. Παράλληλα, η Δαμιανή ενημερώνεται για την τύχη του γιου της και προσπαθεί να τον υποστηρίξει. Η πρότασή της για συνεργασία γίνεται δεκτή, και μητέρα και γιος συνεργάζονται με τους Γερακάρηδες ενάντια στους Λασκαραίους.

Με αυτήν την αλλαγή συμμαχιών, η ισορροπία της δύναμης αρχίζει να διαταράσσεται. Ο Μάρκος, πιεσμένος από τις αντιξοότητες και θέλοντας να ζήσει με την Θεοφανώ, αποφασίζει να παραιτηθεί από τη θέση του αρχηγού. Ο Αντρέι, ο δεύτερος στη σειρά, αρνείται να αναλάβει τη θέση αυτή, αφήνοντας τον δρόμο ελεύθερο για τον Τζανή. Αυτός, στη συνέχεια, αναλαμβάνει την ηγεσία των Λασκαραίων, με τη Μεταξία στο πλευρό του.

Έτσι, ο έρωτας τους κερδίζει τη μάχη, καθώς βρίσκονται επίσημα μαζί και ελεύθεροι να ζήσουν την αγάπη τους. Ο Μάρκος, παραχωρώντας τη θέση του, βρίσκει την ευτυχία του μακριά από τα κύματα της δύσκολης ζωής στον πύργο. Και έτσι, με ανατροπές και αιφνιδιασμούς, η ιστορία της σειράς συνεχίζει να συναρπάζει το κοινό της.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ