Η Μάγισσα – Το Μυστικό Παρελθόν του Σίλβιο στο φως

Η Μάγισσα – Οι εξελίξεις στον δεύτερο κύκλο της σειράς “Η Μάγισσα” υπόσχονται να είναι ανατρεπτικές, καθώς το ερωτικό παρελθόν του Σίλβιο Εσπόζιτο θα αναστατώσει τις ζωές όλων των χαρακτήρων.

Η Μάγισσα – Το Μυστικό Παρελθόν του Σίλβιο στο φως

Ο Σίλβιο, που τον υποδύεται ο Γιώργος Παπαγεωργίου, είναι Ενετός διοικητής και έχει κερδίσει τις καρδιές των κατοίκων της Μάνης, κυρίως λόγω των καλών τρόπων του και της ισότιμης στάσης του απέναντί τους. Πριν από έναν χρόνο, ο Σίλβιο και η γυναίκα του, η Ρενάτα, μετακόμισαν στο Πόρτο Κάγιο, όπου απολαμβάνουν την ευτυχία του γάμου τους. Η γοητεία του Σίλβιο τον καθιστά πόλο έλξης για πολλές γυναίκες. Σύντομα, η Πανδώρα Μοντιλιάνι, μια όμορφη γυναίκα, θα μπει στη ζωή του, εντυπωσιασμένη από την ακαταμάχητη εμφάνισή του.

Όμως, πίσω από αυτήν την ελκυστική εικόνα, κρύβεται ένα σκοτεινό παρελθόν. Η ανακάλυψη των μυστικών του Σίλβιο θα φέρει τα πάνω κάτω. Παρά τις προσπάθειές του να κρατήσει το παρελθόν κρυφό, οι συνέπειες θα είναι καταλυτικές για τη ζωή του, αλλά και για τους γύρω του. Η Πανδώρα, πληροφορούμενη την αλήθεια, θα νιώσει την ανάγκη να τον πλησιάσει περισσότερο. Αυτή η νέα εξέλιξη θα απειλήσει τον γάμο του με τη Ρενάτα, φέρνοντας τον Σίλβιο αντιμέτωπο με τις επιλογές του.

Καθώς τα γεγονότα εξελίσσονται, η ένταση και η σύγκρουση θα ενταθούν, με τον Σίλβιο να πρέπει να αποφασίσει αν θα ακολουθήσει την καρδιά του ή θα παραμείνει πιστός στη σύζυγό του. Οι ανατροπές που θα προκύψουν από αυτήν την κατάσταση θα προκαλέσουν αναταραχή στη ζωή όλων, με τον θεατή να μένει σε αγωνία για την κατάληξη αυτής της ερωτικής περιπέτειας.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ