Η Μάγισσα – Το μεγαλύτερο μυστικό αποκαλύπτεται

Η Μάγισσα – Ο δεύτερος κύκλος της σειράς του ΑΝΤ1 θα φέρει νέες ανατροπές και εκπλήξεις. Η σειρά “Η Μάγισσα – Φλεγόμενη Καρδιά” θα συνδυάσει στοιχεία από το παρελθόν και το μέλλον, προσφέροντας απαντήσεις σε ερωτήματα του πρώτου κύκλου.

Η Μάγισσα – Το μεγαλύτερο μυστικό αποκαλύπτεται

Σε αναδρομές του πρώτου κύκλου, στις 13 Ιουλίου του 1732, η Λαζαρίνα, μητέρα της Κυπριανής και κληρονόμος του χαρίσματος της μάγισσας μητέρας της, άρχισε να καταγράφει την ιστορία της σε ένα ημερολόγιο. Πριν πεθάνει το 1758, ζήτησε από τον άντρα της, Μανούσο, να κάψει το μπαούλο της για να μην πέσει το ημερολόγιο στα χέρια της κόρης τους. Ωστόσο, το ημερολόγιο κατέληξε στην Κυπριανή, που κληρονόμησε το χάρισμα της μητέρας της.

\

Χρόνια αργότερα, ο Θράσος, σύζυγος της Κυπριανής, επιστρέφει από το κούρσεμα με μοναδικό “λάφυρο” μια γυναίκα, την Αναχίτ, της οποίας είχε σκοτώσει τον άντρα. Η Κυπριανή αντιλαμβάνεται ότι η Αναχίτ έχει το ίδιο χάρισμα με εκείνη. Η Αναχίτ αναζητεί τις ρίζες της και προσπαθεί να ανακαλύψει την πραγματική της ταυτότητα. Τι σχέση είχε η οικογένεια της μητέρας της Αναχίτ, Θεοφανώς, με τη Μάνη; Υπήρχε κάποια αντιπαλότητα ανάμεσα στην οικογένειά της και τους προγόνους της Κυπριανής; Είναι η Αναχίτ απόγονος των Λασκαραίων; Αυτά είναι τα ερωτήματα που προσπαθεί να απαντήσει η Αναχίτ επιστρέφοντας στη Μάνη.

Από τον Οκτώβριο, η σειρά θα δώσει απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα. Οι ρόλοι της Μαρίας Κίτσου ως Πανδώρα Μποτιλιάνι και της Γιούλικας Σκαφιδά ως Λεώνη θα παίξουν επίσης σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις. Η αναμονή για την αποκάλυψη των μυστικών και των σχέσεων των χαρακτήρων προσδίδει έντονο ενδιαφέρον στον δεύτερο κύκλο της σειράς.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

 
Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ