Η Μάγισσα – Το Επικό φινάλε έρχεται στις 15 Απριλίου

Η Μάγισσα – Τη Δευτέρα 15 Απριλίου, θα παρακολουθήσουμε το τελευταίο επεισόδιο της σειράς στον ΑΝΤ1. Οι ήρωες βρίσκονται αντιμέτωποι με τα μυστικά και τις πράξεις τους. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι Λασκαραίοι, ο Μάρκος, ο Μιχαήλ και ο Αντρέι συσπειρώνονται για να ανασυγκροτήσουν και να επιτεθούν στους Γερακάρηδες και να ανακτήσουν ό,τι τους ανήκει.

Η Μάγισσα – Το Επικό φινάλε έρχεται στις 15 Απριλίου

Ο Αντρέι σχεδιάζει να σώσει την Θεοφανώ, αλλά η κατάσταση ανατρέπεται όταν αυτή αποκαλύπτει τις δικές της επιθυμίες και επιδιώξεις. Έτσι, οι δύο πλευρές θα καταφέρουν να σχηματίσουν δύο στρατόπεδα, πιο έτοιμα από ποτέ για τη μεγάλη μάχη που πλησιάζει. Γερακάρηδες και Λασκαραίοι γίνονται τόσο σύμμαχοι όσο και εχθροί, με κάθε πλευρά να έχει τους υποστηρικτές της. Κανείς, ωστόσο, δεν είναι έτοιμος να υποχωρήσει μέχρι να επικρατήσει η τελική νίκη. Καλό και κακό συγκρούονται με μοιραίες συνέπειες για όλους, με την επόμενη μέρα να σηματοδοτεί μια νέα αρχή για τις δύο οικογένειες.

Θα πρέπει να θάψουν τους νεκρούς τους και να κλείσουν τις πληγές τους, προκειμένου να προχωρήσουν. Αναμφίβολα, το τελευταίο επεισόδιο της αγαπημένης μας σειράς θα κρατήσει τους θεατές σε εγρήγορση με τον αναμενόμενο θρίαμβο της δράσης και της έντασης.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ