Η Μάγισσα – Την οδηγεί στο δρόμο της μαγείας

Η Μάγισσα – Στον δεύτερο κύκλο της σειράς, οι θεατές θα παρακολουθήσουν μια ανατρεπτική συνάντηση ανάμεσα στην Πανδώρα και τη Λεώνη. Η ιστορία εκτυλίσσεται το 1710, στην Ενετοκρατούμενη Μάνη, όπου ο φτερωτός λέοντας, σύμβολο της θαλάσσιας πολιτείας, βρυχάται επιδεικνύοντας την εξουσία και την κυριαρχία του.

Η Μάγισσα – Την οδηγεί στο δρόμο της μαγείας

Πίσω από τα παιχνίδια εξουσίας, όμως, καίγεται μια καρδιά, τυλιγμένη στις φλόγες της ίδιας της μοίρας της. Η Πανδώρα Μοντιλιάνι, Ελληνίδα από την Πάργα, είναι παντρεμένη με τον Ενετό ρέκτορα Τζουζέπε Μοντιλιάνι. Η μετάθεση του συζύγου της στο Πόρτο Κάγιο την δυσαρεστεί αρχικά, όμως σύντομα ανακαλύπτει πως αυτό το μέρος θα αλλάξει για πάντα τη ζωή της. Ο Τζουζέπε, φιλόδοξος και με όνειρο να υπηρετήσει τον Δόγη, βλέπει την μετάθεσή του στη Μάνη ως υποβιβασμό, γεγονός που προσθέτει ένταση στη σχέση τους.

Ο Σίλβιο Εσπόζιτο, διοικητής του Πόρτο Κάγιο, διαχειρίζεται την εξουσία του με σεβασμό προς τους Μανιάτες. Είναι παντρεμένος με τη Ρενάτα, μια ευγενή Ελληνίδα από την Κεφαλλονιά, που αγαπά τη Μάνη και τους ανθρώπους της. Το ζεύγος Εσπόζιτο υποδέχεται τους Μοντιλιάνι με πανηγυρική διάθεση, καλώντας έναν τοπικό θίασο για την περίσταση. Επικεφαλής του θιάσου είναι η μυστηριώδης Λεώνη, γυναίκα με σκοτεινές δυνάμεις, που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας.

Όταν η Πανδώρα γνωρίζει τη Λεώνη, ένα μυστικό που μοιράζονται γίνεται η αφορμή για να την μυήσει στον κόσμο της μαγείας. Η εμμονή της Πανδώρας με τη σκοτεινή αυτή πορεία την οδηγεί στο να ακολουθήσει τα βήματα της Λεώνης, μεταμορφώνοντάς την σε μάγισσα. Οι επιλογές της, όμως, θα φέρουν τραγικές συνέπειες, αλλάζοντας δραματικά τη ζωή της και τη μοίρα όλων όσων την περιβάλλουν.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ