Η Μάγισσα – Θύματα συμφερόντων Κερασίνα – Τζανής

Η Μάγισσα – Ο Τζανής και η Κερασίνα αποφασίζουν να παντρευτούν, αλλά η Μεταξία, όπως θα δούμε αργότερα στη σειρά του ANT1, αποφασίζει ότι δεν πρόκειται να εγκαταλείψει τον Τζανή. Ο λόγος πίσω από αυτή την απόφαση είναι ότι η Δαμιανή, με μια εξυπνάδα, κατάφερε να αποτρέψει μια αιματοχυσία ανάμεσα στα δύο αδέλφια.

Η Μάγισσα – Θύματα συμφερόντων Κερασίνα – Τζανής

Πείθοντας τον Τζανή να παντρευτεί την Κερασίνα, αποφεύγοντας έτσι τις συγκρούσεις που θα μπορούσαν να προκύψουν από τις αντίθετες απόψεις των γονιών τους. Και οι δύο, και ο Τζανής, και η Κερασίνα, έγιναν θύματα των αποφάσεων των γονιών τους, καθώς κανένας από τους δύο δεν επιθυμούσε αυτόν τον γάμο, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ.

Ταυτόχρονα, ο Τζανής συνεχίζει να σκέφτεται τη Μεταξία εξαιτίας του έρωτά του για εκείνη, αν και πλέον είναι παντρεμένος με την Κερασίνα. Από την άλλη πλευρά, η Μεταξία, αντιμετωπίζοντας ζήλια, αποφασίζει να μην εγκαταλείψει την ιδέα του να αγωνιστεί για τον Τζανή. Συμμετέχει στον γάμο τους, κρύβοντας τα αισθήματά της, και στη συνέχεια παριστάνει ότι είναι φιλική προς την Κερασίνα, ώστε να παραμένει κοντά στον Τζανή και να έχει έλεγχο στην κατάσταση. Στον γάμο του Τζανή και της Κερασίνας, η ατμόσφαιρα είναι φορτισμένη με ένταση και αναταραχή.

Ο Τζανής δεν μπορεί να σταματήσει να σκέφτεται τη Μεταξία, και η παρουσία της στον γάμο τον βάζει σε δύσκολη θέση. Από την άλλη, η Μεταξία παλεύει να κρύψει τα συναισθήματά της και να παριστάνει τη φιλικότητα προς την Κερασίνα, ώστε να μπορεί να παρακολουθεί τα γεγονότα από κοντά. Η αναταραχή και οι κρυφές σκέψεις των πρωταγωνιστών δίνουν έναν ενδιαφέρον τόνο στη σειρά, ενώ η Δαμιανή παραμένει στο περιθώριο, παρακολουθώντας την εξέλιξη των γεγονότων με ικανοποίηση, καθώς το σχέδιό της φαίνεται να προχωρά ομαλά.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h magissaΗ Μάγισσαη μάγισσα mega spoilerΗ Μάγισσα trailerη μαγισσα αντ1η μάγισσα αντεναη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαη μαγισσα νεα σειραη μάγισσα σειράη μάγισσα σημεραη μάγισσα τι θα γίνειη μαγισσα τρειλερΜάγισσαμάγισσα spoilerμαγισσα αντ1μάγισσα νέα σειρά