Η Μάγισσα – Θεοφανώ – Βρώτσος σύμμαχοι στο κακό

Η Μάγισσα – Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς υπόσχονται να είναι συναρπαστικές καθώς η Θεοφανώ αντιμετωπίζει μια σημαντική ανακάλυψη. Χάρη στο ιδιαίτερο χάρισμα που διαθέτει, ανακαλύπτει την πραγματική δολοφόνο του μωρού. Μέσα από όραμα, εντοπίζει την φόνισσα που κρυβόταν μέχρι τώρα, έχοντας στο πλευρό της τον φίλο της Φρίξο και απρόσμενα τον Βρώτσο. Παράλληλα, η σχέση της με τον Μάρκο βρίσκεται σε δύσκολο στάδιο.

Η Μάγισσα – Θεοφανώ – Βρώτσος σύμμαχοι στο κακό

Η απόφαση του Μάρκου να μην υποστηρίξει τους Γερακάρηδες στον πόλεμο με τους Τούρκους έχει αντίκτυπο την κατάσταση. Κατά την επίσκεψή του στη Θεοφανώ, απογοητεύει την προσδοκία της, διστάζοντας να κάνει το κοινό βήμα που της υποσχέθηκε. Ως καπετάνιος των Λασκαρέων, ο Μάρκος νιώθει το καθήκον της υπεροχής, με την εξουσία να τον ελκύει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Η Θεοφανώ, από την πλευρά της, έχει ένα ακόμα όραμα που προκαλεί σοκ.

Αναγνωρίζει τον δολοφόνο του βρέφους, πράγμα που φοβούνταν τόσο η Δαμιανή όσο και η Πολυξένη από τη στιγμή που η Σιμώνη αποκάλυψε τις ικανότητες της δούλας τους. Με την τρομακτική αυτή πληροφορία, η Θεοφανώ επιστρέφει στον πύργο για να υποβληθεί σε νέα ανάκριση σχετικά με τα οράματα της. Οι φήμες που διασπείρονται από τη Μεταξία ότι έχει δολοφονήσει το μωρό της δημιουργούν αναταραχή όχι μόνο στον πύργο αλλά και σε ολόκληρη τη Μάνη. Οι αντιδράσεις κυμαίνονται ανάμεσα σε φόβο και αναγνώριση προς το πρόσωπο της Θεοφανούς.

Η καχυποψία διαποτίζει τους διαδρόμους του πύργου των Λασκαρέων και η σχέση της Θεοφανούς με τον Μάρκο φαίνεται να βρίσκεται σε αδιέξοδο. Παράλληλα, ο Φρίξος, πεπεισμένος ότι το όραμα της αγαπημένης του είναι αληθινό, την καλεί να αποκαλύψει τον πραγματικό δολοφόνο του μωρού, που έχει καταφέρει να κρύψει τα ίχνη του. Εκπληκτικά, ο Βρώτσος, που προηγουμένως τους κυνηγούσε, αποφασίζει να σταθεί στο πλευρό τους, γίνοντας ανέλπιστο σύμμαχο.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h magissaΗ Μάγισσαη μάγισσα mega spoilerΗ Μάγισσα trailerη μαγισσα αντ1η μάγισσα αντεναη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαη μαγισσα νεα σειραη μάγισσα σειράη μάγισσα σημεραη μάγισσα τι θα γίνειη μαγισσα τρειλερΜάγισσαμάγισσα spoilerμαγισσα αντ1μάγισσα νέα σειρά