Η Μάγισσα – Θεοφανώ – Κανέλλος γίνονται μια γροθιά

Η Μάγισσα – Οι εξελίξεις που θα λάβουν χώρα στα προσεχή επεισόδια της σειράς αναμένεται να προκαλέσουν σοκ, καθώς ο Κανέλλος θα μετατραπεί σε ασπίδα για τη Θεοφανώ. Στα επόμενα επεισόδια της σειράς η εξέλιξη της πλοκής αναμένεται να συγκλονίσει το κοινό, καθώς θα δούμε τον Κανέλλο να στέκεται στο πλευρό της Θεοφανώς, πέραν του Μάρκου.

Η Μάγισσα – Θεοφανώ – Κανέλλος γίνονται μια γροθιά

Όταν η Θεοφανώ επιστρέψει στον πύργο των Λασκαραίων, αντιμετωπίζοντας μια μεγάλη αποδοκιμασία και εξευτελισμό, θα βρεθεί στο στόχαστρο πολλών λόγω της καχυποψίας τους. Η Μεταξία είναι βέβαιη ότι η Θεοφανώ είναι δολοφόνος, και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του serfare.com, θα αποφασίσει να αφήσει στην άκρη το χάρισμά της.

Παρόλα αυτά, η Θεοφανώ θα ζήσει μια επανάκαμψη, καθώς θα έχει ένα όραμα όπου θα δει την Πολυξένη να πνίγει το μωρό στο ποτάμι. Σε αυτήν την δύσκολη πορεία, όμως, δεν θα είναι μόνη, καθώς ο Μάρκος θα είναι στο πλευρό της, ενώ ο δίκαιος Κανέλλος θα στηρίζει και θα αγαπάει την Θεοφανώ. Καθώς η σειρά προχωρά, οι ψυχολογικές αναταραχές και οι εντάσεις ανάμεσα στους χαρακτήρες εντείνονται, προσθέτοντας ένα επιπλέον επίπεδο στην πλοκή.

Η Θεοφανώ, αντιμετωπίζοντας την απόρριψη της κοινωνίας και τις κατηγορίες για έγκλημα, θα πρέπει να αντιμετωπίσει όχι μόνο τις εξωτερικές πιέσεις αλλά και τις εσωτερικές ανασφάλειες. Με τον Μάρκο και τον Κανέλλο στο πλευρό της, η εξέλιξη της Θεοφανώς αναμένεται να είναι συναρπαστική και γεμάτη ανατροπές, κρατώντας το κοινό σε αγωνία καθ’ όλη τη διάρκεια των επεισοδίων.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h magissaΗ Μάγισσαη μάγισσα mega spoilerΗ Μάγισσα trailerη μαγισσα αντ1η μάγισσα αντεναη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαη μαγισσα νεα σειραη μάγισσα σειράη μάγισσα σημεραη μάγισσα τι θα γίνειη μαγισσα τρειλερΜάγισσαμάγισσα spoilerμαγισσα αντ1μάγισσα νέα σειρά