Η Μάγισσα – Θέλουν το κεφάλι της δούλας

Η Μάγισσα – Οι κάτοικοι της Μάνης στα επόμενα επεισόδια, οξύνοντας τις φωνές τους ενάντια στην Θεοφανώ, απαιτούν με ένταση το κεφάλι της. Ο Βρώτσος παρέχει βοήθεια στην Θεοφανώ, η οποία είναι αποφασισμένη να εντοπίσει τον άνθρωπο που διέταξε τη δολοφονία της Σιμώνης.

Η Μάγισσα – Θέλουν το κεφάλι της δούλας

Η φήμη του χαρίσματος της Θεοφανώς διαδίδεται γρήγορα, και ο πύργος των Λασκαραίων δέχεται πιέσεις από τους κατοίκους που την κατηγορούν για μαγεία και επιδιώκουν την εκδίωξή της από τη Μάνη. Η Θεοφανώ και ο Μάρκος βρίσκονται μπροστά σε μεγάλες δυσκολίες με αβέβαιες συνέπειες.

Εν τω μεταξύ, η Θεοφανώ αποκαλύπτει στον Αντρέι λεπτομέρειες του παρελθόντος της και τις υποψίες της για τον πραγματικό δράστη της δολοφονίας του βρέφους. Στον πύργο των Λασκαραίων, η ανησυχία κυριαρχεί καθώς οι άνθρωποι που έχουν συγκεντρωθεί έξω από αυτόν απαιτούν την αποχώρηση της Θεοφανώς.

Ορισμένοι αντιμετωπίζουν την κατάσταση ως ευκαιρία για να συκοφαντήσουν την Θεοφανώ, αυξάνοντας την πίεση στον Μάρκο, ο οποίος βρίσκεται πλέον στα όρια της αντοχής του. Η κατάσταση ξυπνά δυσάρεστες αναμνήσεις στον Σπήλιο από τα νεανικά του χρόνια.

Ο Τζανής, από την πλευρά του, σχεδιάζει ένα τολμηρό σχέδιο που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την Θεοφανώ.

Ερωτήματα που ανακύπτουν: Ποια θα είναι η τύχη της Θεοφανώς στη Μάνη; Θα καταφέρει να αποκαλύψει τον πραγματικό δολοφόνο της Σιμώνης; Ποιες είναι οι ανησυχίες και τα κίνητρα που οδηγούν τον Μάρκο στα όρια του; Και τι ακριβώς σχεδιάζει ο Τζανής;

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα θεοφανώ