Η Μάγισσα – Θάβει το χάρισμα της για να σώσει το σπλάχνο της

Η Μάγισσα – Οι εξελίξεις που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι εξαιρετικά συναρπαστικές, καθώς ο χαρισματικός Μάρκος βιώνει έντονα τη ζήλια για τη σχέση της Θεοφανούς με τον Αντρέι. Παρότι η Θεοφανώ έχει αποφασίσει να αφήσει πίσω το χάρισμά της, ένα νέο όραμα της υπόσχεται μια αλλαγή που θα επηρεάσει βαθιά τη ζωή του Μάρκου.

Η Μάγισσα – Θάβει το χάρισμα της για να σώσει το σπλάχνο της

Οι συχνές συναντήσεις της Θεοφανούς και του Αντρέι προκαλούν τη ζήλια του Μάρκου, ο οποίος αποφασίζει να εκφράσει ανοικτά τα συναισθήματά του. Η παράξενη ικανότητα της Θεοφανούς έχει φέρει μόνο προβλήματα και περιπέτειες στη ζωή της. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές του serfare.com, η Δαμιανή και η Πολυξένη έχουν αναγνωρίσει την απειλή που αποτελεί η Θεοφανώ και παρακολουθούν προσεκτικά κάθε της κίνηση, έτοιμες να την εξοντώσουν. Ωστόσο, πρέπει να είναι προσεκτικές, καθώς η προηγούμενη απόπειρά τους σχεδόν οδήγησε στον θάνατο του Μάρκου.

Η Θεοφανώ, γνωρίζοντας τη δύναμη των οραμάτων της, αποφασίζει να θάψει το χάρισμά της για να προστατέψει το παιδί που φέρει στην αγκαλιά της. Παρά τις δυσκολίες, έχει αποδεχτεί περισσότερο την κατάρα παρά την ευλογία. Ο Μιχαήλ, αντιλαμβανόμενος την απειλή από τη Δαμιανή, δίνει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους. Ταυτόχρονα, ο Πετρούνης αποκαλύπτει τα μυστικά του Μαριόλη. Η Θεοφανώ, παρότι έχει αποφασίσει να απαρνηθεί το χάρισμα, ανακαλύπτει μέσω ενός οράματος κάτι σημαντικό για το παρελθόν του Αντρέι.

Αποκαλύπτεται ότι ο Αντρέι έχει συγγένεια με τους Λασκαραίους που είναι πολύ ισχυρότερη απ’ ό,τι φαινόταν. Ταυτόχρονα, το συμβούλιο των καπεταναίων στέκεται επιτέλους στο πλευρό των Μανιατών. Παρά τις εξελίξεις, ο θάνατος εξακολουθεί να απειλεί τους χαρακτήρες. Ένας άνθρωπος θα πεθάνει, προκαλώντας σάλο. Η Θεοφανώ διαπιστώνει ότι τα οράματά της δυσκολεύουν την αποδοχή από τους γύρω της, ακόμα και από αυτούς που τη συμπαθούν.

Ο Αντρέι, παρά το ενδιαφέρον του, αντιδρά με φόβο όταν μαθαίνει για τα οράματά της. Παρά ταύτα, η Θεοφανώ δεν μένει αδρανής. Καταλαβαίνει την αδυναμία του Αντρέι και ο Μάρκος, τυφλωμένος από ζήλια, προβαίνει σε απρόσμενες κινήσεις.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h magissaΗ Μάγισσαη μάγισσα mega spoilerΗ Μάγισσα trailerη μαγισσα αντ1η μάγισσα αντεναη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαη μαγισσα νεα σειραη μάγισσα σειράη μάγισσα σημεραη μάγισσα τι θα γίνειη μαγισσα τρειλερΜάγισσαμάγισσα spoilerμαγισσα αντ1μάγισσα νέα σειρά