Η Μάγισσα – Τελειώνει την Κερασίνα σε ένα βράδυ

Η Μάγισσα – Τα επόμενα επεισόδια στη σειρά προβλέπεται ότι θα είναι πολύ ανατρεπτικά, με τη Μεταξία να υλοποιεί ένα σχέδιο που στοχεύει στο να εξαφανίσει εντελώς την Κερασίνα από τη ζωή του Τζανή.

Η Μάγισσα – Τελειώνει την Κερασίνα σε ένα βράδυ

Παράλληλα, η ίδια παρουσιάζει μια στάση απέναντι στην Κερασίνα που φαίνεται πως είναι επιείκεια, παίζοντας τον ρόλο της καλής φίλης, ώστε να εκτελέσει το σχέδιό της. Αν και η σκέψη της είναι σατανική, δεν μπορεί να την εκτελέσει με απευθείας τρόπο, καθώς αυτό θα την αποκαλύψει.

Ωστόσο, θέλοντας να εκδικηθεί τη Θεοφανώ, που υποψιάζεται ότι συναντιέται κρυφά με τον Μάρκο, αποφασίζει να εμπλέξει τη μάγισσα στο φόνο που σχεδιάζει. Μετά από αναζήτηση, καταφέρνει να βρει δηλητήριο, και στη συνέχεια το προσθέτει στην κανάτα με το νερό που προορίζεται για την Κερασίνα. Ερώτημα που παραμένει αναπάντητο είναι πώς θα εξελιχθεί το σχέδιό της και ποιος θα είναι ο ατυχής που θα πιει το δηλητηριασμένο νερό;

Η εξέλιξη της ιστορίας φαίνεται ότι θα είναι γεμάτη ανατροπές και κινδύνους. Η Μεταξία, παρά την προσπάθειά της να κρύβει τα κακεντρεχή σχέδιά της, διασχίζει ένα επικίνδυνο χείλος, προσπαθώντας να εκδικηθεί και να εξασφαλίσει τον αποκλειστικό έρωτα του Τζανή. Η επικράτηση της διακριτικότητάς της έναντι της Θεοφανώς απαιτεί ύποπτες ενέργειες και επικίνδυνες κινήσεις, καθιστώντας τον θεατή να αναρωτιέται ποιος θα βρει τον εαυτό του παγιδευμένο στον δρόμο προς την ανατροπή και την ανακάλυψη των μυστικών της Μεταξίας.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h magissaΗ Μάγισσαη μάγισσα mega spoilerΗ Μάγισσα trailerη μαγισσα αντ1η μάγισσα αντεναη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαη μαγισσα νεα σειραη μάγισσα σειράη μάγισσα σημεραη μάγισσα τι θα γίνειη μαγισσα τρειλερΜάγισσαμάγισσα spoilerμαγισσα αντ1μάγισσα νέα σειρά