Η Μάγισσα – Στον απόηχο του θανάτου τα επεισόδια της νέας χρονιάς

Η Μάγισσα – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν καθώς θα γίνει αναδρομή στο παρελθόν της σειράς με την Κυπριανή να δολοφονεί την μητέρα της Θεοφανώς. Με καρφωμένη την προσοχή μας, αναμένουμε με αγωνία τις επόμενες εξελίξεις της σειράς. Μετά τις γιορτές, ο χώρος θα γεμίσει με την μυρωδιά του αίματος, ενώ ένας φόνος θα αποκαλυφθεί, ρίχνοντας φως σε ένα σκοτεινό μυστικό.

Η Μάγισσα – Στον απόηχο του θανάτου τα επεισόδια της νέας χρονιάς

Σύμφωνα με τα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ των πρώτων επεισοδίων του 2024, η Γερακάρισσα Κυπριανή αναδεικνύεται ως η δολοφόνος της Αναχίτ, της μητέρας της Θεοφανώς. Ένα μαρτυρικό θάνατο που θα αποτελέσει τον άξονα της πλοκής. Το εκρηκτικό twist προκύπτει όταν αποκαλύπτεται ότι η Θεοφανώ είναι ετεροθαλής αδελφή του Σπήλιου Γερακάρη, ένα γεγονός που κανείς από τους δύο δεν έχει αντιληφθεί.

Το παρασκήνιο αποκαλύπτεται όταν ο Μισέλ εντοπίζει στα σεντούκια του πατέρα του Σπήλιου ξυλαράκια, παρόμοια με αυτά που χρησιμοποιούσε η Αναχίτ για τα μαγικά της. Μαζί τους, ανακαλύπτει ένα γράμμα του Αντώνη Σκλαβούνου, ζητώντας περισσότερες πληροφορίες για την Αναχίτ, ακριβώς όπως είχε ζητήσει και η Γερακάρισσα. Στα νέα επεισόδια, μέσα από flashbacks, αναδεικνύεται η αναζήτηση της Κυπριανής για την Αναχίτ, ενώ η Θεοφανώ αντιλαμβάνεται το όραμα που είδε, με τη μητέρα της να καίγεται, αποδεικνύοντας την αλήθεια του.

Η Γερακάρισσα, ισχυρή γυναίκα, ανακαλύπτει τη σχέση του άντρα της με την Αναχίτ και το νόθο παιδί που κουβαλούσε. Καταφέρνοντας να εντοπίσει μόνο την Αναχίτ, εκτελεί τον τιμωρητικό της σχεδιασμό, καίγοντάς την ζωντανή. Καθώς η σειρά εξελίσσεται, οι διαφορετικές αλήθειες και οι έντονες συγκρούσεις αποκαλύπτονται, αφήνοντας τους θεατές να αναρωτιούνται για το μέλλον των Γερακάρηδων και των μυστικών που αποκαλύπτονται στο παρασκήνιο.  Απο ότι φαίνεται η Κυπριανή θα πλειρώσει το τίμημα στα επόμενα επεισόδια.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h magissaΗ Μάγισσαη μάγισσα mega spoilerΗ Μάγισσα trailerη μαγισσα αντ1η μάγισσα αντεναη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαη μαγισσα νεα σειραη μάγισσα σειράη μάγισσα σημεραη μάγισσα τι θα γίνειη μαγισσα τρειλερΜάγισσαμάγισσα spoilerμαγισσα αντ1μάγισσα νέα σειρά