Η Μάγισσα – Στα ίχνη του Καταραμένου Χαρίσματος

Η Μάγισσα – Το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου της σειράς “Η Μάγισσα – Φλεγόμενη Καρδιά” υπόσχεται ανατροπές. Στη σειρά πρωταγωνιστούν η Μαρία Κίτσου, ο Μελέτης Ηλίας, ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης και η Γιούλικα Σκαφιδά, ενώ περιμένουμε να ανακοινωθούν και άλλα ονόματα για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

Η Μάγισσα – Στα ίχνη του Καταραμένου Χαρίσματος

Στην έναρξη της νέας σεζόν, ο γιος της Θεοφανώς, στις αρχές του 20ού αιώνα, αναζητά απαντήσεις για το “καταραμένο” χάρισμά του. Μέσα από αυτήν την αναζήτηση, η ιστορία μας μεταφέρει στον 18ο αιώνα στην ενετοκρατούμενη Μάνη. Εκεί, θα συναντήσουμε τη Μαρία Κίτσου στο ρόλο της μάγισσας, στην οποία ανήκε η καρδιά που βρήκε ο Μισέλ στο τέλος της προηγούμενης σεζόν, σύμφωνα με πληροφορίες από το ρεπορτάζ.

Στο 1710, η Μαρία Κίτσου θα συγκρουστεί με το αντίθετό της, αφήνοντας ανεξίτηλα σημάδια στις επόμενες γενιές, όπως συμβόλιζαν το καλό και το κακό η Θεοφανώ με την Κυπριανή. Η σχέση της ηθοποιού με την οικογένεια Λασκαραίων αποκαλύπτεται, κάτι που εξηγεί την παρουσία της στο τρέιλερ στον πύργο τους.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ